Feadship

There are yachts and there are Feadships

Feadship is wereldwijd de belangrijkste ontwerper en bouwer van luxe motorjachten. Dit is het resultaat van jarenlang vakmanschap, samenwerking en buitengewone kwaliteit door perfectie tot in het kleinste detail.

Met ruim 1800 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in Nederland, vormt Feadship de grootste organisatie in de wereld die gespecialiseerd is in het bouwen van unieke jachten. Met trots bouwen de beste vakmensen, de meest innovatieve jachten ter wereld.

Elk onderdeel van Feadship heeft een gedegen achtergrond en zijn eigen specifieke vakgebied en specialisten. Als sterk groeiende organisatie speelt Feadship voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen binnen de bouw van superjachten. Daardoor loopt Feadship voorop qua innovatie op het gebied van kennis en techniek. Natuurlijk zijn in de jachtbouw materialen als staal, aluminium en hout niet weg te denken. Maar daarnaast vormen composietmaterialen, schuimsandwichpanelen en de toepassing van hybride motoren, gasturbines en waterjets naast conventionele voortstuwing een interessante uitdaging voor de medewerkers van Feadship.

This embedded content is only visible after accepting cookies.

Om ook in de toekomst absolute topkwaliteit te kunnen garanderen, biedt Feadship medewerkers de gelegenheid om zich te ontwikkelen en verder te bekwamen in hun vakgebied. Daarbij kunnen zij rekenen op intensieve begeleiding van onze ervaren krachten. Graag werkt Feadship uitsluitend met mensen die naast hun vaktechnische vaardigheden ook beschikken over competenties op het gebied van resultaatgerichtheid, samenwerken, verantwoordelijkheidsbesef, loyaliteit en zelfontwikkeling. Feadship biedt talentvolle medewerkers een droombaan aan!

Video: Inside Feadship
In this episode we visit Scheepswerf Slob, part of the Feadship group. How do we build a hull? How long does this take to build? And how many parts do you need for assembling?

This embedded content is only visible after accepting cookies.

“Bouw geen jacht. Bouw een Feadship”

Facts about
  • Aantal werknemers: >1.800
  • Sector: Jachtbouw & watersport
  • Gewenst werk- en denkniveau: vmbo, mbo, hbo, wo
  • Gewenste studierichtingen: Scheepsbouw, maritiem, werktuigbouwkunde
  • Gewenste opleidingen: Scheepsbouwkunde, maritieme techniek, werktuigbouwkunde, scheepsinterieurbouw, technisch overig
  • Carrièrefase: Student, stagiair, trainee, starter, young professional, professional