Holland Shipyards Group

Holland Shipyards Group is een scheepswerf met ervaring op het gebied van (elektrische) ferry's, offshore support schepen, offshore accommodaties, sleepboten, binnenvaartschepen en baggerschepen. Holland Shipyards Group staat bekend om haar hoge kwaliteit, flexibiliteit en zeer korte levertijden. In het bedrijf heerst een informele maar ook een professionele sfeer. Projecten worden zowel op als buiten de werf uitgevoerd.

View on Youtube.

Onze eerste werf is in bedrijf sinds 1981. Vanaf die tijd zijn we gegroeid tot een organisatie met brede focus maar met een overkoepelende visie: wat we ook doen, we doen het vanuit de sterke overtuiging dat we de status quo kunnen verbeteren.

Een familiebedrijf van 2 generaties

Dit betekent dat we al een flink aantal jaren onderweg zijn en ervaring hebben opgebouwd. Ons team is het bewijs hiervan. Een groot deel is al jaren, soms vanaf het begin, onderdeel van ons familiebedrijf, en zal ook in de toekomst blijven.

Op onze werf hoor je snel bij de familie. Soms betekent dit zelfs dat we het niet eens kunnen zijn, zoals in de beste families voorkomt. Maar het komt altijd vanuit een goede intentie. We zetten namelijk die extra stap voor elkaar, groeien samen en naar elkaar toe. Wij geloven dat werken in deze omgeving de samenwerking bevordert en resulteert in de beste producten.

Ons team

Onze mensen zijn voor ons van onschatbare waarde en veruit onze belangrijkste kwaliteit. Zonder hen leveren we niet de producten op de afgesproken deadlines.

Hierom zijn we dan ook erg trots dat een groot deel van het team al jaren onderdeel is van de organisatie en dat ook nieuwe collega’s een fijne plek weten te vinden binnen de Holland Shipyards Group. We moedigen onze mensen van harte aan betrokken te zijn bij een project en schatten hun feedback van waarde. Op die manier kunnen we samen groeien naar de beste prestaties.

Facts about
  • Aantal medewerkers:
  • Sector: Binnenvaart, Dredging, Offshore, Scheepsbouw & reparatie, Zeescheepvaart
  • Gewenst opleidingsniveau: Vmbo, Mbo, Hbo
  • Carrièrefase: Student, Starter (< 3 jaar), Young professional (3-5 jaar), Professional (5-10 jaar)
  • Gewenste opleiding:
  • Openstaande functies: Engineer Scheepsbouw, IJzerwerker/afbouw, Project Engineer, Voorman. Bekijk onze actuele vacatures.