Holland America Line biedt boordtegoed en vroegboekvoordelen tijdens Oktober Cruisemaand

Holland America LineWorldPortCenter

Tijdens de Oktober Cruisemaand biedt Holland America Line speciale acties die consumenten de mogelijkheid geven om een cruisevakantie te boeken met aantrekkelijke voordelen.
Er wordt elk jaar extra aandacht besteed aan cruisevakanties. “Wij vieren de Oktober Cruisemaand door speciale acties aan te bieden om reizigers te verleiden tot het boeken van hun droomvakantie,” zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing Sales & Sales bij Holland America Line. “Door het combineren van de Explore4 voordelen en een boordtegoed, kunnen gasten deze maand tegen zeer scherpe tarieven boeken, inclusief leuke extra´s, bij Holland America Line.”

De Explore4 actie loopt de hele maand oktober en biedt vier voordelen bij het boeken van speciaal geselecteerde cruises in 2015 en 2016. Gasten ontvangen een gratis upgrade, verlaagde tarieven voor de derde en vierde persoon die in dezelfde hut verblijven en flexibele boekingsvoorwaarden. Daar bovenop ontvangen gasten die een buitenhut of hogere categorie boeken een gratis diner in het specialiteitenrestaurant Pinnacle Grill. Gasten die een suite boeken ontvangen daarnaast ook nog US$ 300 boordtegoed per stateroom (US$ 150 per persoon) en een gratis diner in Canaletto, het specialiteitenrestaurant voor een intiem Italiaans diner.
Reizigers die willen profiteren van de Explore4 voordelen kunnen geselecteerde routes kiezen naar bijna alle bestemmingen van Holland America Line, waaronder Alaska, Azie, Australië/Nieuw Zeeland, Bermuda, Canada/New England, het Caribisch gebied, Europa. Mexico/Hawaii, het Panamakanaal en Zuid Amerika/Antarctica.

Gasten die tijdens de Oktober Cruisemaand een buitenhut of hogere categorie boeken op een van de speciaal geselecteerde cruises in 2015 of 2016, ontvangen bovenop alle andere voordelen nog een extra boordtegoed. Afhankelijk van de geboekte cruise en hut kan dit tegoed oplopen tot US$ 200 per persoon.

Cruise Event voor consumenten op 18 en 19 oktober in Amsterdam
Consumenten die interesse hebben in een cruisevakantie kunnen tijdens de Oktober Cruisemaand volop inspiratie opdoen op het Cruise Event in de Passenger Terminal in Amsterdam. Het Cruise Event vindt plaats op 18 en 19 oktober en biedt bezoekers volop mogelijkheden om informatie te vergaren over cruisevakanties en cruisebestemmingen. Holland America Line is uiteraard ook aanwezig op het Cruise Event en helpt bezoekers graag bij het samenstellen van hun droomcruise. Uniek aan dit evenement is dat ook cruisereizigers zelf aan het woord komen. Hét moment om met hen een praatje te maken en vragen te stellen. De Cruisereizigers zullen vertellen over hun ervaringen aan boord.

Meer… Holland America Line