Holland America Line lanceert vernieuwd loyaliteitsprogramma

Voor wie ooit een cruise met Holland America Line heeft gemaakt valt er veel meer te genieten tijdens een volgende reis. Het nieuwe Mariner Society Rewards Program biedt gasten nieuwe voordelen. Van kortingen aan boord tijdens de reis en speciale cruisetarieven tot gereduceerde prijzen voor een derde en vierde meereizende persoon. Alle voordelen zijn gekoppeld aan de cruisegeschiedenis van de gast.

,,Wij hebben een programma willen creëren dat de loyale Mariner-leden fantastische extraatjes biedt en hen een gevoel van trots geeft na het maken van meerdere cruises met Holland America Line,’’ zegt Richard D. Meadows, executive vice president, marketing, sales and guest programs. ,,Wij hebben in de cruise-industrie één van de hoogste percentages aan terugkerende gasten. Die loyale gasten verdienen de waardevolle voordelen van ons nieuwe Mariner Society Rewards Program.’’

Het Mariner Society Rewards Program bestaat uit vier niveaus die elk een verscheidenheid aan kortingen op cruises en bestedingen aan boord bieden. Iedereen die met Holland America Line heeft gereisd ontvangt automatisch speciale aanbiedingen voor volgende cruises en informatie over nieuwe schepen en productontwikkelingen. Het loyaliteitsprogramma is gebaseerd op cruisedagen. Afhankelijk van bestedingen aan boord kunnen extra ‘cruisedagen’ worden verdiend.

Star Mariner
Na een eerste cruise met Holland America Line worden gasten automatisch opgenomen in het eerste niveau van de Mariner-gemeenschap en verdienen daarmee cruisedagen voor toekomstige reizen en een exclusief cadeau. De status van Star Mariner geeft recht op speciale aanbiedingen voor geselecteerde cruises, vijftig procent korting voor een derde en vierde meereizende gast, uitnodigingen voor speciaal georganiseerde afvaarten begeleid door een vertegenwoordiger van de Mariner Society, een ontspannen Welcome Back brunch bij het begin van een nieuwe cruise, een abonnement op het Mariner Magazine en een Mariner Champagne Brunch tijdens volgende cruises.

Two Star Mariner
Wie meer dan dertig cruisedagen heeft gespaard wordt een Two Star Mariner en ontvangt extra kortingen, waaronder 15% korting op de Holland America merchandise artikelen die online worden gekocht via www.shophollandamerica.com en 10% korting op kleding met het Holland America Line logo welke in de shops aan boord van de schepen wordt verkocht. Two Star Mariners ontvangen bovendien een foto van het schip waarmee is gereisd en een speciaal speldje. Ook wordt een exclusieve uitvoering van de jaarlijkse cruisebrochure thuis gestuurd.

Three Star Mariner
Vanaf 75 gespaarde cruisedagen krijgt een Three Star Mariner nóg meer extra voordelen, waaronder 10 korting op behandelingen in de Spa en 25% korting op wijnarrangementen, versnaperingen uit de minibar, drankjes in het Explorations Café en op de toeslagen die gelden voor de restaurants.

Four Star Mariner
De hoogste Mariner-rang geldt vanaf 200 gespaarde cruisedagen. De Four Star Mariner profiteert niet alleen van de voordelen van alle andere niveaus én de gratis reis voor een derde en vierde persoon. Extra voordelen zijn een gratis wijnproeverij en een gratis kleding wasbeurt/stomerij, 50% korting op wijnarrangementen, versnaperingen uit de minibar, drankjes in het Explorations Café en de restauranttoeslagen, 15% korting op kleding met het Holland America Line logo welke in de shops aan boord wordt verkocht, voorrang bij de check-in, bij de tender service en bij het vooraf boeken van excursies én een gratis abonnement op of het tijdschrift Food and Wine, of het magazine Travel and Leisure.

Het nieuwe Mariner Society Rewards Program geldt vanaf 18 oktober 2009.

Bron: Holland America Line, 22-09-2009;