‘Invite & Meet’ topwerkgevers tijdens het Navingo Career Event

Om te zorgen dat bezoekers en werkgevers elkaar nog beter weten te vinden tijdens het Navingo Career Event, kunnen beide partijen gebruik maken van ‘Invite & Meet’. Met de Invite & Meet-tool van de MaritiemeVacaturebank.nl kunnen bezoekers deelnemende bedrijven uitnodigen voor een één-op-één gesprek op de beursvloer. Uitnodigingen kunnen vanaf woensdag 17 april worden verstuurd.

Maak gebruik van 'Invite & Meet' en ontmoet toekomstige werkgever tijdens het Navingo Career Event
Maak gebruik van ‘Invite & Meet’ en ontmoet tijdens het Navingo Career Event

Eén-op-één gesprek

Door een profiel aan te maken op de MaritiemeVacaturebank.nl kunnen bezoekers één of meerdere bedrijven uitnodigen voor een persoonlijk gesprek op de beursvloer. Een goed moment om als bezoeker te ontdekken wat een bedrijf te bieden heeft als werkgever, en hét moment om je als bezoeker te onderscheiden van andere sollicitanten. Het aanmaken van een profiel duurt zo’n 5 à 10 minuten.

Andersom kunnen bedrijven via ‘Invite & Meet’ ook bezoekers per mail uitnodigen voor een persoonlijk gesprek. Hoe completer en actueler het profiel, hoe groter de kans op één of meerdere uitnodigingen. Het profiel blijft deels anoniem.

Maatpak van Misura Sartoria winnen

Onder iedereen die een profiel heeft aangemaakt op de MaritiemeVacaturebank.nl en daarnaast het Navingo Career Event heeft bezocht, wordt een maatpak van Misura Sartoria verloot. De tot in detail uitgewerkte maatkleding van Misura Sartoria zorgt dat je meteen indruk maakt, professioneel overkomt en laat jouw persoonlijkheid het beste uitkomen. De winnaar van het maatpak wordt direct na het Navingo Career Event bekendgemaakt.

De nieuwste vacatures uit de sector

MaritiemeVacaturebank.nl is de nummer 1 vacaturesite voor de maritieme, offshore & energie sector. Iedere dag worden hier de nieuwste vacatures van meer dan 90 bedrijven uit de sector geplaatst. Door het aanmaken van een profiel kunnen bezoekers gebruik maken van ‘Invite & Meet’. Afspraken door middel van ‘Invite & Meet’ vinden plaats tijdens het Navingo Career Event op 23 mei in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods.

Met ruim honderd bedrijven en kennisinstellingen uit de maritieme, offshore en energie industrie staat het Navingo Career Event in het teken van carrièremogelijkheden binnen deze innovatieve sector. Gratis registeren voor het Navingo Career Event kan via www.NavingoCareerEvent.com