Foto, Dutch Wave Power

Luister aflevering ‘Gewoon beginnen met lopen’ van de Navingo Career Podcast

Luister aflevering #06 – Gewoon beginnen met lopen, van de Navingo Career Podcast. Coco en Floor praten met Sten Swanenberg, oprichter en bedenker van Dutch Wave Power. Verder vertellen de dames over Offshore Energy en het Navingo Career Event wat plaats gaat vinden in oktober in RAI Amsterdam en dit keer wordt de vacature van VTS Operator bij Port of Antwerp besproken.

Foto, Dutch Wave Power
Foto, Dutch Wave Power
Foto, Dutch Wave Power

Iedere twee weken komt er een nieuwe aflevering online. Ga naar Navingo Career Podcast om te zien wie er tot nu toe te gast is geweest.

Sten heeft een buis ontwikkeld die energie kan opwekken in de golven. Hij vertelt over zijn test weken bij MARIN en het is spannend want dit jaar wordt het getest in de Noordzee! Ja en hoe kom je op zo’n idee en vooral hoe maak je dat realiteit? Hij geeft waardevol advies en tips aan studenten die met een idee rondlopen en niet zo goed weten om dat te realiseren. Floor is voor het eerst weer naar een concert geweest en ze zit volop in de drukte om haar jaar af te sluiten voor de vakantie. Coco is jaloers op het uitje van Floor, vertelt over het inhoudelijk programma van Offshore Energy en het Navingo Career Event 26 en 27 oktober in RAI Amsterdam, ze verheugt zich op de vakantie en ze doet nog een oproep voor een student die opzoek is naar een internship. Verder wordt er weer een vacature besproken uiteraard, dit keer van Port of Antwerp, VTS operator. Veel plezier en ga naar NavingoCareer.com voor inspiratie, vacatures en nog veel meer.

Related Article