MOCE biedt talloze carrièreperspectieven

De zoektocht naar een (nieuwe) maritieme en offshore carrière gaat bijna beginnen. Op 20 april vindt namelijk het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. Voor het tiende jaar op rij staan meer dan 100 toonaangevende bedrijven uit de sector klaar om in gesprek te gaan met ambitieuze studenten, starters en professionals.

Kijk mee achter de MOCE-schermen from Navingo BV on Vimeo.

Beursprogramma
Naast een goedgevulde beursvloer met veel oude bekenden biedt de organisatie speciaal voor deze jubileumeditie een uitgebreid programma, met voor iedere bezoeker wat wils. Bezoekers kunnen diverse bedrijfspresentaties bijwonen gericht op verschillende opleidingsniveaus en werkgebieden. Ook kunnen bezoekers in de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus hun cv laten checken en allerlei tips krijgen over hoe zij zich het beste kunnen presenteren aan hun nieuwe werkgever. Nieuw dit jaar is het Stage Informatiepunt, waar studenten terecht kunnen voor een overzicht van (bijna) alle stages en onderzoeksopdrachten die de exposanten van MOCE uit hebben staan.

Netwerken
Deze inspirerende dag wordt afgesloten met een business borrel. Voor iedereen toegankelijk en een goed moment om te proosten en met elkaar in contact te komen en te netwerken. Neem dus gerust uw relaties mee naar de afsluitende business borrel van 17.00 uur tot 18.00 uur in het WTC Rotterdam. De borrel wordt aangeboden door de organisatie.
Aanmelden voor een bezoek aan deze carrière- en netwerkbeurs kan via de oranje button op www.MOCE.biz.