Pon Power 90 jaar

GESCHIEDENIS

In 1926 startte Pon Power (toen nog Geveke Motoren) met het dealerschap van Caterpillar in Nederland. In 2003 is het dealerschap overgenomen door Pon en is Geveke motoren verder gegaan onder de naam Pon Power. We leveren onder andere motoren in de scheepvaart, van zee- en binnenvaart tot visserij en jachtbouw. Caterpillar motoren en systemen zijn de totaaloplossing voor het efficiënt omzetten en beheersen van energie. Of het nu gaat om de aandrijving van een schip, machine, een (nood)stroomaggregaat, of om een complete warmtekrachtinstallatie.

PON

Pon Power is onderdeel van Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven en internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels is het familiebedrijf uitgegroeid tot een multinational met ruim 13.000 medewerkers in meer dan 30 landen. De wereld van Pon bestaat uit de mooiste auto’s de sterkste grondverzetmachines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Er wordt wereldwijd gewerkt met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

This embedded content is only visible after accepting cookies.

WE TAKE CARE OF IT / SERVICE IS KEY

Pon Power heeft als doel om haar (potentiële) klanten elke dag het beste te bieden. We zijn 24 uur per dag en dagen per week bereikbaar en helpen graag bij het vinden van een oplossing op maat.De meerwaarde van Pon Power is dat klanten gedurende de gehele levensfase van een motor kunnen rekenen op ondersteuning die ‘total cost of ownership’ verlagen en de productiviteit en uptime verhogen.

Pon Power heeft CO2 reductie als doelstelling geformuleerd voor haar producten, diensten en eigen bedrijfsvoering. In samenwerking met Caterpillar zijn we dagelijks bezig met het vinden van nieuwe technologieën. Pon is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. Bij Pon werken ruim 13.000 mensen verspreid over meer dan 30 landen.

In 1926 startte Pon (toen nog Geveke Motoren) met het dealerschap van Caterpillar in Nederland. Vol trots vieren wij nu dat wij al meer dan 90 jaar lang het merk Caterpillar mogen vertegenwoordigen. Pon heeft als doel om haar (potentiële) klanten elke dag het beste te bieden. Wat Pon te bieden heeft, is gebaseerd op hoogwaardige producten van de beste fabrikanten, aangevuld met services als onderhoud, reparatie, lease, verhuur en financiering. Bovendien zijn wij altijd dichtbij dankzij onze verschillende servicevestigingen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en helpen u graag bij het vinden van een oplossing op maat. Het zijn de mensen bij Pon die het verschil maken: zij werken met veel trots voor de merken.

Wil je meer weten over Pon Power en de carrièremogelijkheden binnen dit bedrijf?