Wakeboarden op de boulevard van Scheveningen

Na het spectaculaire succes van de vorige jaren zal op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli 2012 op de boulevard van Scheveningen, ter hoogte van het Kurhaus, de negende editie van de internationale Corona Extra Wakeboard Tour worden gehouden. In een gigantisch waterbassin van 50x 10 meter, gevuld met een half miljoen liter water, kunnen zowel geoefende wakeboarders als mensen zonder ervaring hun kunsten vertonen. Tijdens het evenement wordt aandacht gevraagd voor wereldwijd schone stranden met Corona Save The Beach.org.

Professionele wakeboarders – riders – geven spectaculaire demo`s en nemen deel aan een contest. Ook de geïnteresseerden die geen wakeboard ervaring hebben, laten zien wat ze in huis hebben! Zij kunnen zich inschrijven voor gratis clinics en try-outs. De riders maken kans op relaxte Corona prijzen. In een ‘slider’ en ‘kicker’ contest strijden zij op zaterdag en zondag voor de weekend hoofdprijs van € 500,00. Gekwalificeerde instructeurs verzorgen de clinics en try-outs voor de bezoekers. Zij helpen met het aanleren van de eerste beginselen van het wakeboarden. Met een goede balans surf je dan over het water, misschien wel naar de overkant van het bassin. Deelnemers en riders kunnen zich inschrijven voor dit evenement via www.coronawakeboardtour.nl

Wakeboarden is een sport die gelieerd is aan het waterskiën. Bij wakeboarden staan de riders zijwaarts op een board en worden door een kabel of een boot voortgetrokken. Hoe werkt het wakeboarden in een bassin? De wakeboarder wordt hier door een lier over het water getrokken. Zo kun je, zonder speedboot of kabelbaan toch de juiste snelheid krijgen om verschillende moves en trics te maken, op het water of over de obstakels die in het bassin geplaatst zijn.

Corona Extra is al jaren het populairste premium importbier en, ook in ons land, de „number one‟ van het longneck segment. Corona Extra is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 160 landen. Elk flesje wordt sinds 1925 gebrouwen en gebotteld in Mexico; authentieker kan niet! Corona Extra wordt gedronken met een partje limoen in de flessenhals. Door de sterke persoonlijkheid, het eigenzinnige karakter en de uitstekende kwaliteit van de gebruikte ingrediënten behoort het stijlvolle Corona Extra tot de vier meest gedronken bieren ter wereld.

Een van de meest geliefde plekken om Corona Extra te genieten is het strand. Samen met Blue Flag zet het biermerk zich in voor het verbeteren van de kwaliteit van stranden en het terugdringen van vervuiling ervan. De campagne Save the Beach richt zich op bewustwording van de consument dat schone stranden steeds schaarser worden en dat er dus actie nodig is om stranden schoon te krijgen en te houden. Consumenten kunnen op de website www.coronasavethebeach.org stemmen op stranden die “gered” moeten worden. Het strand met de meeste stemmen wordt met hulp van Corona opgeruimd. Vorig jaar was dat Litorale di Augusta op Sicilie. De verkiezing voor 2012 is nog in volle gang.

Bij trendy events en sporten is Corona Extra altijd prominent aanwezig. Neem bijvoorbeeld de Corona Extra party’s die in tal van trendy clubs worden gehouden en de City Beach Tour, het Beachvolleybal event op de pleinen in de grote steden. Bovendien is Corona Extra sinds enkele jaren premier partner en officieel sponsor van de ATP tennis World Tour en partner van het spectaculaire circus Cirque du Soleil dat dit jaar was neergestreken in Amsterdam.

Related news

List of related news articles