AIS back-up koffers vanaf nu te huur

In die gevallen waar een uitgevallen AIS systeem voor problemen zorgt is er nu een snelle oplossing, zodat er (zonder al te veel tijd verlies) toch doorgevaren kan worden.

Vooral in gebieden waar een AIS unit verplicht is gesteld, zoals rond de diverse sluizen in Oostenrijk, kan een dergelijke huur-AIS een uitkomst bieden.

Alphatron Marine BV heeft een aantal back up AIS units (stevige koffer met daarin: AIS, voeding, GPS antenne, opvouwbare VHF antenne) gemaakt en in samenwerking met J & J Nautical Projects op strategische plaatsen in Duitsland, Oostenrijk en Hongarije op voorraad staan.

Er is een website opgezet waar u een AIS koffer kunt reserveren: www.AISrental.eu of u kunt contact opnemen met Alphatron of J&J nautical Projects.

[email protected]
0031-104534079
0031-104534000 (algemeen nummer en na kantoortijd)

[email protected]
0031-481470047

De AIS back up unit kan in het stuurhuis voor een raam geplaatst worden en wordt gevoed met 220V wisselspanning (met stekker meegeleverd voor in een standaard wandcontactdoos). De AIS is voorzien van een, meertalige, stap-voor-stap handleiding en het menu van de back up AIS is eveneens in meerdere talen in te stellen. De gebruiker kan zodoende zelf de AIS activeren en instellen.

Met deze back up AIS voldoet u dan (voorlopig, tot uw eigen AIS weer in orde is gemaakt) in ieder geval aan de Oostenrijkse eis om een goed werkende AIS aan boord te hebben.

Meer… Alphatron Marine