Navingo Career

Jouw vernieuwde platform voor vacatures en nieuws uit de sector.

Beleef SAIL Amsterdam 2015 met vrienden en familie vanaf het water!

SAIL Amsterdam 2015 biedt naast bedrijfsarrangementen ook particuliere arrangementen aan. Ideaal voor bezoekers die graag het nautisch erfgoed vanaf het water willen bekijken en de unieke sfeer op het water willen meemaken. Vanaf €20,- per persoon is al een rondvaart te boeken door de Oranjehaven (IJhaven) waar de prachtige internationale Tall Ships afgemeerd liggen. 

Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar. Bijvoorbeeld de vaartochten op de Pannenkoekenboot (leuk voor kinderen), partyschepen of op een van de traditionele zeilschepen. Het publiek kan kiezen uit arrangementen verspreid over de hele dag. Zo zijn er ook tijdens de spectaculaire vuurwerkshows op het IJ arrangementen te boeken. Hetzelfde geldt voor de SAIL-In parade (19 augustus 2015) en SAIL Thank You parade (23 augsustus 2015).

SAIL is het enige officiële verkoopkanaal van de verschillende arrangementen. Alleen met deze arrangementen heeft het publiek toegang tot de Oranjehaven (IJhaven). Particuliere arrangementen zijn te boeken via: https://www.sail.nl/2015/particuliere-arrangementen