Bruisende netwerkborrel tijdens het Navingo Career Event!

Het Navingo Career Event komt eraan! Naar aanleiding van de persconferentie van de Nederlandse regering van dinsdag 14 september 2021, zijn wij verheugd u te kunnen informeren over de effecten van deze versoepelingen voor Navingo Career Event.

Waar netwerken en zakelijke bijeenkomsten natuurlijk al mogelijk waren, zal met het loslaten van de 1,5-meter afstandsmaatregel dit allemaal op een meer natuurlijke en ontspannen manier mogelijk zijn. We nodigen u uit voor ‘bier en bitterballen’ op de Navingo-stand en zien ernaar uit u weer in het echt in Amsterdam te zien.

Uiteraard zorgen we ervoor dat iedereen veilig kan aansluiten tijdens het evenement, rekening houdend met de voorziene evenementrichtlijnen. Voor meer informatie over de laatste updates en maatregelen kunt u terecht op de site van de Rijksoverheid. Voor onze exposanten: houd de RAI Amsterdam Corona-pagina in de gaten om te zien hoe deze versoepelingen uw evenementvoorbereiding vereenvoudigen.

Wilt u weten wat u te wachten staat? Bekijk alvast het programma. Graag tot ziens op 26 en 27 oktober in RAI Amsterdam of online.

Op naar een bruisend en energiek evenement!