Programma

Naast het bezoeken van de uitgebreide beursvloer is er veel meer te beleven tijdens het Navingo Career Event. Zo kun je deelnemen aan talkshows, je professionele vaardigheden verder ontwikkelen of laten zien wat je in huis hebt aan de meest gewilde werkgevers.

Trots op mijn werk! 

Werk is een essentieel onderdeel van je leven. Het is daarom erg belangrijk een baan te vinden waar je voldoening uit haalt. Een baan waarmee je werk aflevert waarop je trots bent. De gehele dag vinden op ‘The Stage’ presentaties plaats. Medewerkers van bedrijven in de maritieme, offshore en energie sector laten zien waar ze trots op zijn. 

Showcases

Dinsdag 27 oktober 10:30 – 12:00 I Paleizen op zee: showcase Jachtbouw  

De rijken der aarde weten Nederland te vinden als ze op zoek zijn naar een nieuw superjacht. Ons land heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het bouwen van deze drijvende paleizen. Nederlandse jachtwerven leveren de beste, mooiste en grootste jachten af. Een overzicht van toonaangevende superjachten die recent te water zijn gelaten.   

Dinsdag 27 oktober, 14:00 – 15:00 I Size Does Matter: showcase Heavy Lifting 

Alles wordt groter en zwaarder. Maar hoe groot is groot en hoe pak je zo’n heavy lift project eigenlijk aan? Het gaat om gewichten die bijna niet voor te stellen zijn. Tijdens deze showcase komen bedrijven aan het woord die er dagelijks voor zorgen dat ‘s werelds grootste materialen vervoerd worden.  

Woensdag 28 oktober, 10:30-12:00 I Duurzaam aan de slag: showcase Energie Transitie 

Naar wie zijn bedrijven op zoek? Wat is belangrijk om future proof aan je carrière te beginnen? Wat zijn de laatste trends op de arbeidsmarkt? Recruiters en arbeidsbemiddelaars weten als geen ander antwoord op deze vragen. Ze stellen zich tijdens deze showcase voor en laten weten hoe jij het beste uit jezelf kan halen. 

Woensdag 28 oktober, 14:00 – 15:00 I Werknemer van de toekomst: showcase Human Capital 

De overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame vormen van energie is een immens project dat ons voor enorme uitdagingen laat staan. Nieuwe windparken verijzen op zee, oude olie en gasplatformen worden opgeruimd. Een presentatie van projecten die vorm geven aan de energie transitie.  

Heb je vragen over het programma?

Team Navingo Career
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Team Navingo Career