online nce

Programma

Laat je inspireren!

Als deelnemer aan het online Navingo Career Event krijg je naast carrièremogelijkheden een goede indruk van de gehele offshore energie sector. Een dynamische wereld waar geen dag hetzelfde is. Gecombineerd met het programma van Offshore Energy ontdek je de nationale en internationale uitdagingen waar bedrijven zich mee bezig houden en aan werken. Het online programma wordt live gestreamed vanuit RAI Amsterdam en volg je in het Engels.

Offshore Energy

Offshore Energy vindt ook plaats op 27 en 28 oktober 2020. Het programma van dit event wordt gecombineerd met het programma van het Navingo Career Event. Offshore Energy is een zakelijk platform waar de gehele offshore energy community samenkomt.

27 & 28 oktober 2020, virtueel event programma

 • Virtueel event
  Je kunt vanaf 9:00 inloggen. Via de link in je e-mail bezoek je het Digitale Event Platform van Offshore Energy. Hier bekijk je het gecombineerde programma van Navingo Career Event en Offshore Energy.
 • Online Energy Plaza
  Welkom op het Online Energy Plaza! Je startpunt van het event. Vanaf hier wordt je door de event dagen geleid door een ervaren presentator. Je kunt hier je vragen stellen, de bedrijven bekijken die onderdeel zijn van het event en live interviews volgen naar aanleiding van de showcases en talkshows.
 • Showcases van bedrijven
  Bedrijven vertellen waar hun bedrijf voor staat en wat zij werkzoekenden te bieden hebben. Daarnaast kun je showcases bijwonen van bedrijven uit de offshore energie sector die hun nieuwste innovaties presenteren.
 • Live talkshows
  De talkshows behandelen actuele onderwerpen in de maritieme, offshore en energiesector. Sprekers van bedrijven discussiëren onder leiding van een ervaren moderator. Na de talkshow is er de mogelijkheid om vragen te stellen en elkaar digitaal te ontmoeten.
 • Offshore Energy Talks
  Tijdens de Offshore Energy Talks presenteren experts inzichten in de verschillende aspecten van de offshore energie industrie. Naderhand is er de mogelijkheid om elkaar digitaal te ontmoeten en vragen te stellen.
 • Chat caroussel
  Verassende spontane videochats van 1 minuut tussen willekeurige deelnemers.

Hoe deelnemen aan het Navingo Career Event?

Registreer je gratis voor het Navingo Career Event. Je krijgt op 26 oktober een link toegestuurd die je toegang geeft tot het online Navingo Career Event. Je bekijkt het programma via het Digitale Event Platform van Offshore Energy. Op 27 en 28 oktober volg je het gecombineerde programma.