Complete programma Navingo Career Event bekend

Op donderdag 23 mei kunnen werkzoekenden, zij-instromers en geïnteresseerden op een bijzondere manier kennismaken met de maritieme, offshore en energiesector. Tijdens het Navingo Career Event worden zowel op de beursvloer als op het buitenterrein van RDM Rotterdam – Onderzeebootloods allerlei activiteiten georganiseerd. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld meevaren met een tender van Loodswezen, de productiehal zien van Ampelmann of na een vaartocht de reparatiewerf van Damen Shipyards bekijken. Op deze manier kunnen zij een goede indruk krijgen van de carrièremogelijkheden in de sector, en op een interactieve manier in gesprek komen met de aanwezige bedrijven.

Pilot van Nederlands Loodswezen. Foto: Freek van Arkel
Pilot van Nederlands Loodswezen. Foto: Freek van Arkel

Compleet programma

Ook bezoekers die niet direct op zoek zijn naar een baan, zijn van harte welkom het Navingo Career Event te bezoeken. Er is voor hen ook voldoende gelegenheid om kennis op te doen, te netwerken en experts en professionals uit de sector te horen spreken. Het complete programma is te bekijken op NavingoCareerEvent.com.

Bedrijven ontmoeten

Bezoekers kunnen in de Onderzeebootloods topbedrijven als Tennet, Royal IHC, FEADSHIP, Shell, Multraship en DEME Offshore op een informele manier en ‘face-to-face’ ontmoeten. Voor hen is het een mooie kans om een goede eerste indruk te maken en meteen in gesprek te gaan over de carrièremogelijkheden bij deze bedrijven.

Kennis en vaardigheden ontwikkelen

Via skill-sessies met thema’s als machine learning of jezelf leren ‘pitchen’ kunnen bezoekers van het Navingo Career Event ook werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zij kunnen aanschuiven en meepraten bij een van de talkshows op Community Square met thema’s als heavy lifting, autonoom varen of digitalisering. Op ‘The Stage’ betreden medewerkers van de bedrijven het podium om kort presentaties te geven over hun werkzaamheden.

Beleef de sector

Toonaangevende innovaties, wereldwijde ambitie en gedurfd vakmanschap karakteriseren de maritieme, offshore en energiesector. Op het buitenterrein kunnen de bezoekers op een bijzondere manier kennismaken met de sector en de bedrijven die aanwezig zijn: zij zien daar de laatste innovaties, kunnen aansluiten bij vaartochten en thema tours en deelnemen aan activiteiten.

Gratis registratie

Vanaf 10:00 uur openen de deuren van de Onderzeebootloods, en van 17:00 tot 21:00 uur vindt er een gezellige afterparty met DJ plaats waar bedrijven en bezoekers kunnen netwerken en bijpraten. Het event is gemakkelijk te bereiken met auto, bus, waterbus en watertaxi. Vanaf Rotterdam Centraal worden er pendelbussen ingezet. Voor gratis registratie, bezoek NavingoCareerEvent.com.