CT Systems Onthult Unieke Compacte Baggercomputer

GeoDredgeInstallation21

CT Systems introduceert haar unieke alles-in-een baggercomputer genaamd GeoDredge. GeoDredge brengt alle benodigde componenten samen in een zeer robuuste en compacte behuizing waardoor maximale gebruiksvriendelijkheid -en installatie gemak wordt aangeboden.

GeoDredge fungeert als een hardware platform voor de bewezen Viking software. Door de combinatie van de gerenommeerde gebruiksvriendelijkheid van de Viking software en het gemak van onderhoud en installatie van de GeoDredge, biedt CT Systems een revolutionair nieuw kant-en-klaar pakket. Het doel van CT Systems is dat iedere eindgebruiker in staat is om het systeem te gebruiken zonder voorgaande extensieve training.

Met de komst van GeoDredge is het niet langer nodig om allerlei losse componenten te installeren, iets dat doorgaans resulteert in een kabelchaos. GeoDredge bestaat uit een interne industriele computer, zeer uitgebreide (RTK/DGPS) GNSS ontvanger, UHF communicatie, industrieel GSM/UMTS modem, sensor aansluitmogelijkheden en alle benodigde stroomdistributie. Dankzij de minutieuze aandacht die is besteed aan de interne componenten van GeoDredge, worden vrijwel alle grote GNSS fabrikanten ondersteund op OEM niveau.

GeoDredge is gebouwd voor baggermachines, grondverzetmachines en baggerschepen waar beperkte installatieruimte een voorkomend probleem is en een compact systeem een directe oplossing biedt. Ondanks het feit dat GeoDredge initieel is ontwikkeld voor hydraulische kranen, is het systeem al zeer snel doorontwikkeld en toegerust voor het gebruik op onder andere draadkranen en snijkopzuigers.

GeoDredge is volledig bedacht, ontwikkeld en gebouwd door CT Systems. Met de combinatie van de eveneens zelf ontwikkelde Viking software, is CT Systems in staat om volledige ondersteuning en service te bieden. CT Systems levert totaaloplossingen en voorziet in complete installaties van GeoDredge systemen, inclusief alle sensoren, bekabeling, calibrates en projectvoorbereidingen.

Meer… CT Systems