Exclusieve Choral Cruises op MS Koningsdam

Op initiatief van Cruise-specialist Walter Colijn van Travel Counsellors in Huizen organiseert Choral Cruises in samenwerking met cultureel ondernemer en dirigent Roy Voogd exclusieve koorreizen. De achtdaagse projecten voor ervaren koorzangers zijn cruises met een gouden randje op het MS Koningsdam. Met het project spelen zij in op de groeiende behoefte aan actieve themareizen voor amateurkoorzangers.

De eerste Choral Cruise vertrekt op 12 juni 2016 en voert langs de adembenemende Noorse Fjordenkust aan boord van het luxe MS Koningsdam. Dit nieuwste vlaggenschip van Holland America Line wordt pas in maart 2016 opgeleverd. Met maar liefst 4 muzikale themadekken ademt dit luxe cruiseschip overal muziek.

Nederland telt 600.000 koorzangers
De koorreizen van Choral Cruises zijn uniek in Europa en een primeur voor Nederlandse amateur(koor)zangers. Binnen de koorwereld zijn themareizen een bekend verschijnsel. Er worden jaarlijks talloze zingvakanties georganiseerd, waarbij vooral Frankrijk als reisbestemming populair is, maar nooit eerder werd een intensief koorproject gecombineerd met een luxe cruise. Nederland telt meer dan 600.000 koorzangers. Ze vormen een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving, want koorzangers vind je terug in alle lagen van de bevolking.

Cruise Control 007
In het eerste achtdaagse Choral Cruise-arrangement staat 50 jaar James Bond-muziek centraal. Helemaal in stijl dus aan boord van het luxe MS Koningsdam! Met adembenemende Noorse fjorden als decor wordt ‘s ochtends gerepeteerd o.l.v. dirigent Roy Voogd en vocal coach Ingrid Stijsiger. Samen met pianist Alwin Kluit wordt toegewerkt naar een slotconcert in het prachtige Queen’s Lounge Theatre aan boord. De middagen worden vrijgehouden om volop te kunnen genieten van alles wat een luxe cruise van Holland America Line te bieden heeft.

Meer… www.choralcruises.nl