Marinierskapel met gastartiesten tijdens Baggerfestival

  • binnenland

Het Baggerfestival wordt voor de 12e keer gehouden op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli in Sliedrecht. Naast Sharon Doorson is zangeres Do nu ook bevestigd. Binnenkort wordt hier nog een grote artiest aan toegevoegd, dat maakte de organisatie op 16 april bekend.

Het Baggerfestival is een tweejaarlijks evenement voor en door Sliedrechters. De baggersector, waterbouw en de overige maritieme sectoren hebben een centrale plaats in op het festival. De haven van Sliedrecht en het aanpalende Dr. Langeveldplein vormen het centrum tijdens het tweedaagse evenement.

Programma activiteiten en artiesten
Er zijn veel activiteiten in de haven, bezoekende (bagger)schepen, diverse artiesten en orkesten, een kerkdienst, een sportactiviteit met medewerking van de Sliedrechtse sportverenigingen, braderie, een scholenprogramma en een groot symposium over waterbouw op de vrijdag.

Tijdens de eerste dag speelt het Marinierskapel met zangeres Do. De Steelband van de Koninklijke Marine speelt en de coverband Beethoven.

Het muziekprogramma op het Langeveldplein wordt op de tweede dag van het festival afgetrapt door United by Music. Daarna volgt de Marinierskapel. Aan het einde van de middag speelt de Baggerband, gevolgd door DJ Peter Gabriel met als afluiter Beethoven.

 

 

Gerelateerd nieuws

Lijst van gerelateerde nieuwsberichten