Navingo Maritime & Offshore Career Event biedt veelzijdig programma

Aanstaande woensdag 28 april vindt in het Beurs-WTC in Rotterdam de vierde editie plaats van het Navingo Maritime & Offshore Career Event. Van 11.00 uur tot 19.00 uur krijgen bezoekers de kans kennis te maken met de carrière- en opleidingsmogelijkheden van meer dan 110 maritieme bedrijven. Daarnaast biedt het evenement ook een interessant en veelzijdig programma met presentaties. Zo verzorgen diverse exposanten tussen 11.30 uur en 15.30 uur bedrijfspresentaties in Leeuwen Room 1 en 2. Daarnaast kunnen bezoekers tussen 11.30 uur en 16.00 uur diverse presentaties over actuele projecten uit de maritieme en offshore sector bijwonen in de KIVI NIRIA/MOCE Kubus, welke zich in de Exchange Hall bevindt. Afsluitend vindt hier om 16.30 uur de CEO Borrel plaats, die wordt geopend door Jan Dekker, President van KIVI NIRIA. Bezoekers die advies willen over solliciteren en hun cv, kunnen de hele dag terecht bij de MaritiemeVacaturebank.nl-Kubus.

Netwerkborrel
Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de netwerkborrel niet. Terwijl de beurs tot 19.00 uur doorloopt, begint om 17.30 uur de traditionele netwerkborrel. Gedurende anderhalf uur is er tijd om met een drankje na te praten over de dag en ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk kan men in ontspannen sfeer ook een gesprek aanknopen met werkgevers en werknemers van interessante bedrijven. In voorgaande jaren zijn er diverse nieuwe arbeidsrelaties ontstaan.

Meer informatie over het Navingo Maritime & Offshore Career Event en de mogelijkheid tot voorregistratie is te vinden op www.maritimeoffshorecareerevent.com.

Bron: Navingo Maritime & Offshore Career Event, 26-04-2010;