Nieuw op Navingo Maritime & Offshore Career Event: de Maritieme Vacaturebank.nl-Kubus

28 april a.s. vindt in het Beurs-WTC van 11.00 tot 19.00 uur de vierde editie plaats van het Navingo Maritime & Offshore Career Event. Nieuw dit jaar is de MaritiemeVacaturebank.nl-Kubus. Bezoekers kunnen hier terecht met vragen over hun cv en krijgen advies over hoe zij een geschikte maritieme stage of baan kunnen vinden.

Drie HR-professionals staan er klaar om werkzoekenden van a tot z te coachen. Dat doen zij bijvoorbeeld door het bieden van een cv-check, waarbij zij cv’s van bezoekers voorzien van verbetertips. Daarnaast maken zij op de aanwezige computers bezoekers bekend met de honderden vacatures en stages op www.maritiemevacaturebank.nl. Ook beantwoorden de professionals vragen over het sollicitatieproces en geven zij persoonlijke tips en advies over het vinden van een echt geschikte maritieme stage of baan. Tenslotte is er de mogelijkheid voor bezoekers om hun cv achter te laten in de Maritiemevacaturebank.nl-Kubus, bijvoorbeeld wanneer het hen niet gelukt is een bepaald bedrijf te spreken. In dit geval zorgen de HR-professionals dat het cv alsnog bij de juiste persoon terecht komt. Daarnaast verloot Navingo 5 keer een weekend Nissan Cube rijden onder iedere bezoeker die een cv achterlaat. De winnaars van deze prijs worden half mei bekend gemaakt op de website van het evenement.

Meer informatie over het Navingo Maritime & Offshore Career Event en de mogelijkheid tot voorregistratie is te vinden op www.maritimeoffshorecareerevent.com.

Bron: Navingo Maritime & Offshore Career Event, 22-04-2010;