Ontmoet topwerkgevers op het Navingo Career Event 2021!

Op 26 en 27 oktober 2021 vindt het Navingo Career Event plaats in RAI Amsterdam. De 15e editie van het event maakt dit jaar onderdeel uit van Offshore Energy Exhibition & Conference en is daarmee het meest uitgebreide carrière-event in de Europese maritieme, offshore en energie sector. Ook dit jaar ontmoeten werkgevers en werkzoekenden er elkaar om te praten over vacatures en carrièremogelijkheden. Bezoekers komen in gesprek met bedrijven als TenneT, Huisman, Hydrauvision, Damen, Seaway 7 en Nautic Jobs en kunnen zo op een snelle manier een baan vinden. Ga naar www.NavingoCareer.com om te registreren.

Mogelijkheden ontdekken in een veranderende sector


De innovatieve maritieme, offshore en energiesector heeft veel te bieden en is hard op zoek naar gemotiveerde (young) professionals op elk niveau en met verschillende achtergronden. Dit nieuwe talent (jij!) is nodig om zowel de digitale als de energietransitie te kunnen maken.

Naast het bezoeken van de beursvloer met de bedrijven is er een inhoudelijke programma welke live vanaf een studio op de beursvloer wordt gehouden. Hier geven young professionals en studenten hun visie, worden pitches gehouden, komen innovaties aan bod en vinden interviews plaats. Dit programma is zowel fysiek als online bij te wonen. Tevens is het mogelijk een CV of LinkedIn check laten doen en deel te nemen aan het matchmaking programma. 

Voor wie is het Navingo Career Event?


Bij de maritieme, offshore en energie sector denk je misschien in eerste instantie wellicht aan puur technische, nautische of commerciële functies en daar zijn er ook veel van. Echter is de sector op zoek naar een breed scala aan kennis en vaardigheden. Bedrijven hebben behoefte aan verschillende typen werknemers zoals mensen  die onafhankelijk denken, die goed zijn in het analyseren van data of juist situaties, die zich samen met het bedrijf willen ontwikkelen en flexibel kunnen inspelen op nieuwe situaties. Zeker dat laatste is belangrijk: het zijn de mensen die het aanpassingsvermogen van een bedrijf bepalen. Voor een beeld van de functies die de sector te bieden heeft kun je NavingoCareer.com een overzicht terugvinden van de laatste vacatures en kun je je oriënteren in de werkgevers en functies.

Registeren voor je bezoek


Denk jij dat jij de kwaliteiten hebt waar deze innovatieve sector op zit te wachten? Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling of de beste werkgevers uit de sector ontmoeten om over je volgende baan te praten? Kom dan naar het Navingo Career Event op 26 en 27 oktober 2021 en ontdek de mogelijkheden. Registreer je nu voor je bezoek.

Offshore Energy Exhibition & Conference


Het Navingo Career Event is onderdeel van Offshore Energy Exhibition & Conference. Daarmee krijgt Human Capital een prominente rol in het programma van het event. Technische personeel en digitale specialisten zijn essentieel bij het realiseren van de energietransitie. Netwerken, matchmaking, kennisdeling en het ontdekken van de nieuwste innovaties: er zijn genoeg redenen voor (young) professionals om aanwezig te zijn.

Voor meer informatie, deelname als bedrijf of registratie voor het event, ga naar: www.NavingoCareer.com of blijf op de hoogte via social media @navingocareer.

Navingo Career Event (NCE) is hét event voor carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energiesector. De gehele supply chain komt er samen om te netwerken, kennis te delen en innovaties te tonen die werkzoekenden en geïnteresseerden motiveren om te kiezen voor een carrière in deze inspirerende wereld.

NCE vindt plaats op 26 en 27 oktober 2021 in RAI Amsterdam en maakt onderdeel uit van Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC). OEEC is een zakelijk beurs waar de gehele offshore energie sector samenkomt. Meer informatie: www.navingocareer.com.