Ontwikkel vaardigheden tijdens het Navingo Career Event

Tijdens het Navingo Career Event op 23 mei in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods staan persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden centraal tijdens de zogenaamde skill-sessies. Daarnaast kunnen bezoekers veel topbedrijven ontmoeten op de beursvloer uit de maritieme, offshore en energie sector die op zoek zijn naar technische, nautische en commerciële talenten van elk niveau.

Ontwikkel je vaardigheden op het Navingo Career Event
Ontwikkel je vaardigheden op het Navingo Career Event

Skill-sessies, case studies en een zelf varende watertaxi

Op de beursvloer is een speciaal ingerichte Skill-sessiezone ingericht. Bezoekers krijgen advies hoe zichzelf te pitchen en te zorgen dat hun CV opvalt tussen al die anderen. Daarnaast zijn er ook praktische sessies, waaronder een case study over een gesimuleerde tender en een sessie over machine learning, waarbij bezoekers meevaren op een toekomstig autonoom varende watertaxi. Er valt voor de bezoekers genoeg te ontwikkelen, leren en beleven.

Beleef de sector met een experience, tour of talkshow

Met name de beleving speelt een belangrijke rol tijdens het Navingo Career Event. De RDM Rotterdam Onderzeebootloods is een inspirerende locatie midden in de haven van Rotterdam. Er zijn verschillende ‘experiences’ tijdens het Career Event. Bezoekers kunnen meevaren met een registerloods of verschillende tours volgen. Daarnaast vinden de gehele dag talkshows plaats waar sprekers van onder andere Microsoft, Boskalis en Van Oord vertellen welke ontwikkelingen de sector op z’n kop gaan zetten.

Deze topbedrijven zoeken personeel

ALE Heavylift, Deme Offshore, Feadship, Hydrauvision, Ministerie van Defensie, Rotterdam World Gateway, Shell, TenneT, Viking Cruises, Enexis en nog veel meer bedrijven zoeken personeel tijdens het Navingo Career Event. Van MBO tot WO niveau, en student tot ervaren professional. Gewilde profielen zijn elektrotechnici, werktuigbouwkundigen, monteurs, naval architects, engineers, ICT-ers, maar ook werkzoekenden en stagiaires met een commerciële of logistieke achtergrond.

Gratis registreren voor bezoek

Het Navingo Career Event wordt op 23 mei voor de 13e keer georganiseerd en is te bezoeken vanaf 10.00 uur. Vanaf 17:00 uur start de afterparty waar bedrijven en bezoekers kunnen netwerken en bijpraten. Ga voor de gratis registratie naar NavingoCareerEvent.com.