Vereniging Maritiem Gezinskontakt praat na over Captain Phillips

CaptainPhilips

In november komt de film ‘Captain Philips’ uit. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Richard Phillips, kapitein van het cargoschip Maersk Alabama. In 2009 werd dit schip door Somalische piraten gekaapt en Phillips gaf zichzelf op als gijzelaar om zijn crew te redden.

Aangezien piraterij voor leden van Vereniging Maritiem Gezinskontakt en andere (familieleden van) zeevarenden erg dichtbij komt of kan komen vertoont VMG een besloten voorstelling van ‘Captain Phillips’, met na de film de mogelijkheid tot napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Het nagesprek wordt geleidt door Toon van de Sande, van ‘Maritime Piracy a Humanitarian Response Programme’ en Helene Perfors, Koopvaardijpastor Nederlandse Zeemanscentrale en Landelijke Contactpersoon van VMG.

De voorstelling is in de Pathé Bioscoop in Groningen op zaterdag 30 november om 14.00 uur. VMG nodigt haar leden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn, maar ook andere (familieleden van) medewerkers van bedrijven binnen de sector scheepvaart, zeevaart , offshore en visserij, en uiteraard onze adverteerders en sponsors, en andere belanghebbenden.

Deelname kost Eur. 15,=. Betaling voor 15 november op bankrekeningnummer 3703935 van de VMG. U kunt zich opgeven via [email protected] of bel even met Anna Linda Pleizier tel.nr. 0591-624061.

Meer… Maritiem Gezinskontakt