Schiecentrale middelpunt van netwerkende cargadoors

De Vereniging van Rotterdamse Cargadoors (VRC) en het Belgische The Oval Office zijn druk bezig met de organisatie van het netwerkevenement Shiplink 2013 op donderdag 30 mei van 14.30 tot 23.00 uur in de Schiecentrale aan de Lloydstraat in Rotterdam. Havenwethouder Jeannette Baljeu zal het grootschalige evenement voor cargadoors, expediteurs , verladers en overige havensectoren die dag om 17.00 uur openen. Daarvoor worden de media van harte uitgenodigd.

De VRC wil mediavertegenwoordigers graag een indruk verschaffen van hetgeen er op Shiplink gebeurt en hen kennis laten maken met standhouders en bezoekers van de speciale vakbeurs, voor zover de contacten individueel nog niet zijn gelegd. VRC gastheren/dames kunnen desgewenst mediavertegenwoordigers van dienst zijn bij de kennismaking met vakmensen uit de diverse gremia van de Rotterdamse havenwereld en daarbuiten.

Een groot aantal topspelers uit de diverse sectoren hebben zich al aangemeld voor bezetting van een stand op Shiplink. Dit evenement zal naar verwachting ongeveer 1.500 bezoekers trekken.

Lees meer… VRC