Spectaculair Batman superjacht ‘The Gotham Project’

ICON Yachts en Bristow-Holmes hebben samen “The Gotham Project” verkocht en daarmee een radicaal nieuwe ontwerp in Nederland gelanceerd. “The Gotham Project” is een uiterst innovatief en gedurfd Superjacht geworden. Bristow-Holmes, Ivan Erdevicki en ICON Yachts waren vastberaden om iets nieuws, iets anders en iets spectaculairs te maken waar iedereen even bij stil blijft staan.

Het jacht is in samenwerking met Ivan Erdevicki en Naval Architects Van Oossanen ontworpen met veel input van de toekomstige eigenaar. Het jacht wordt uitgerust met een FDHF romp van Van Oossanen en het Hull Vane systeem.

Features aan boord van The Gotham Project :

  • Een verzonken Waterside Bar Unit op het achterdek met zwemplatform.
  • Ruim Aft Cockpit met zitplaatsen voor maximaal 16 gasten
  • Een zonnedek op het voordek met dompelbad
  • Een grote Flybridge met een opvallende centrale trap naar het zonnedek, symetrische barunits aan bakboord en stuurboord met grote U-vormige zitplaatsen rond opwaartse en neerwaartse hydraulische koffie tafels met roterende tafelbladen die om te klappen zijn tot een groot zonnedek.
  • Het zonnedek heeft eet en zitplaatsen voor 16 gasten rond twee eettafels met glazen bladen met daaronder glazen panelen waardoor het daglicht in de ‘sky lounge’