VIDEO: Navingo Career Event 23 mei 2019, Save the Date!

Deze week nam het Navingo Career team de watertaxi vanaf het kantoor in Schiedam om de nieuwe locatie voor het Navingo Career Event te bezoeken. Op donderdag 23 mei 2019 vindt het Career Event plaats in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Het Navingo Career Event is dé ontmoetingsplaats voor kennis, innovatie en carrière in de maritieme, offshore en energiesector. Naast het ontmoeten van topbedrijven uit de sector kun je door de diverse side-events, talkshows en workshops ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Lees verder onder de video.

Met thema’s als carrièreplanning, duurzame inzetbaarheid en de energietransitie worden bezoekers bewust gemaakt over de mogelijkheden en meer informatie krijgen over hun volgende carrièrestap.

Grootste en meest complete carrière-event

Het Navingo Career Event, voorheen het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) wordt het komende jaar voor de 13e keer georganiseerd. Met bedrijven uit de gehele supply chain is het Navingo Career Event het grootste en meest complete carrière-event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa.

Navingo Career Event donderdag 23 mei

Save the date! 23 mei 2019 in RDM  Rotterdam – Onderzeebootloods. Check www.navingocareerevent.com voor meer informatie.