VIDEO: Navingo Career Event groot succes

Op 23 me vond de 13e editie van het Navingo Career Event plaats in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods. Tijdens dit event stonden carrière en ontwikkeling in de maritieme, offshore en energie sector centraal. Uit binnen- en buitenland kwam de sector samen om elkaar te ontmoeten, carrièremogelijkheden te ontdekken, kennis uit te wisselen, te netwerken en vooral de sector te beleven. Bekijk de aftermovie om deze succesvolle dag nogmaals te ervaren.

De organisatie kijkt terug op een succesvolle editie. “We zijn erg trots wat we samen met onze partners hebben neergezet. De sector stond deze dag in de spotlight”, vertelt Anne Visser, Business Unit Manager bij Navingo Career. “Wij zijn blij dat we samen met de sector een hoop mensen hebben kunnen inspireren en enthousiasmeren.”

De sector ervaren

Met een beursvloer vol topwerkgevers, innoverende presentaties, kennissessies en outdoor experiences konden bezoekers de sector letterlijk beleven. “I found a lot of opportunities here, which I could not find online”, aldus een van de bezoekers.

Aftermovie en foto’s van het Navingo Career Event

Bekijk de aftermovie en de foto’s om deze succesvolle dag nogmaals te ervaren via NavingoCareerEvent.com. Komende zomer wordt de datum voor de veertiende editie bekend gemaakt.