Open Dag bij Huisman in Schiedam

Op zaterdag 27 september, van 10:00 to 16:00 uur, wordt bij de firma Huisman aan de Admiraal Tromstraat 2 in Schiedam, de traditionele Open Dag georganiseerd. Huisman is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van bijzondere hijs-, transport en boorinstallaties voor de scheepvaart-, offshore en civiele industrie wereldwijd. Tijdens de Open Dag kunt u kennis maken met de mensen, de producten, de werkzaamheden en eventuele carrièremogelijkheden bij Huisman.

Zoals voorgaande jaren wordt er een aantrekkelijk en gevariëerd programma aangeboden met rondleidingen over het terrein, inclusief de fabriek en de lasschool waar demonstraties worden gegeven. Bezoekers kunnen aan boord van het schip Fairplayer van Jumbo om te zien hoe een Heavylift vessel er van binnen uitziet of kunnen kiezen voor een rondvaart met de Freijr, het marineschip van Zeekadetkorps Gouda. Daarnaast kan er gedoken worden in een duiktank, een “ritje omhoog” gemaakt worden in een manbak of gewoon gekeken worden naar de demonstratie van de modelbootvereniging. Natuurlijk zijn er ook voor kinderen verschillende activiteiten.

Vanaf het banenplein op de Brandersfeesten in Schiedam zal een pendeldienst belangstellenden naar Huisman heen en weer rijden.

Tijdens de open dag is er tevens gelegenheid om meer te weten te komen over Huisman als werkgever. Een P&O team is de hele dag aanwezig om eventuele carrièremogelijkheden toe te lichten, om concrete mogelijkheden te bespreken en om vragen te beantwoorden.

Bron: Huisman, 09-09-2008;