Bedrijfsarrangementen Sail Thank You Parade nu te boeken

  • binnenland

Voor het eerst in de geschiedenis van SAIL Amsterdam zullen bijna alle Tall Ships op de laatste dag van het evenement gezamenlijk de Oranjehaven (IJhaven) verlaten. Daar zijn via SAIL.nl speciale bedrijfsarrangementen voor beschikbaar. Dit betekent dat naast de spectaculaire SAIL-In parade, de uittocht ook een prachtig schouwspel zal opleveren en het publiek dit met een arrangement vanaf de eerste rij kan beleven!

Het zogenaamde SAIL Thank You arrangement start in de namiddag rond 15.00 uur op zondag 23 augustus 2015. Er wordt opgestapt aan boord van een hospitalityschip in SAIL Village in de Coenhaven. Vanaf daar wordt meegevaren met de internationale Tall Ships die terugvaren naar IJmuiden om daar het ruime sop te kiezen. Aan boord worden culinaire heerlijkheden geserveerd. Een SAIL Thank You parade arrangement is beschikbaar vanaf €179,-. Rond 20.00 is de SAIL Thank You parade afgelopen. Een hartelijk afscheid met een lach en een traan.

Ook tijdens de andere dagen van SAIL Amsterdam 2015 zijn er bedrijfsarrangementen beschikbaar.  Op SAIL.nl/bedrijfsarrangementen zijn alle nog beschikbare arrangementen (classic, dock, deck en salon) te vinden.

Related news

List of related news articles