Eolo handblusser

Het is van het grootste belang om vlug te kunnen handelen bij een beginnende brand.De Eolo handblusser is dan altijd snel bij de hand. Deze innovatieve lichte brandblusser onderscheidt zich door de toepassing van aërosol en zijn goed hanteerbare formaat t.o.v.  de conventionele grotere brandblussers. Dankzij de CE keur is de Eolo handblusser ideaal ter vervanging  van de zware verplichte 2KG blusser aan boord van uw schip.

De Eolo handblusser is zeer handzaam en in twee stappen blusklaar. De blustijd is +- 30 seconden continu. Aërosol heeft vele voordelen t.ov. de conventionele blussers. Zo is aërosol niet corrosief, niet schadelijk voor mensen, milieuvriendelijk en aërosol laat geen schadelijke reststoffen achter. Hierdoor is er ook geen nevenschade aan bedrading en apparatuur.

Overal te plaatsen
Waar ligt de brandblusser nu van de booteigenaar? Waarschijnlijk ergens op een moeilijk te bereiken plaats. Door het compacte formaat is de Eolo handblusser overal aan boord te plaatsen.

Altijd gereed
Onderhoud heeft de Eolo handblusser nauwelijks nodig. Controleer 1 keer per jaar, bijvoorbeeld aan het begin van het
watersportseizoen, met een druk op de knop de batterijspanning. Verdere periodieke tijdrovende controles door derden, zoals bij conventionele blussers, zijn niet nodig.

Gegarandeerd en hervulbaar
De Eolo handblusser heeft een fabrieksgarantie van 5 jaar. De technische levensduur is minstens 15 jaar. Mocht u de Eolo
handblusser moeten gebruiken (wat wij natuurlijk niet hopen) dan hoeft u daarna geen nieuwe te kopen. Hervullen kan met losse patronen die u simpel op het handvat schroeft.

Lees meer…Belship