Genomineerden voor de Offshore Energy Awards 2018 aangekondigd

Next Ocean, Best Innovation in Offshore Energy Award winner 2017

 
De genomineerden voor de Offshore Energy Awards zijn aangekondigd. De deskundige juryleden hebben alle ingediende genomineerden beoordeeld en de drie inzendingen, per award, die de hoogste punten scoorden zijn nu de officiële Award Nominees voor 2018. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show op maandag 22 oktober.

 
Genomineerden Public Outreach Award
De jury vond de volgende projecten voorbeelden van buitengewone prestaties op het gebied van publieksbereik. De drie beste inzendingen en daarmee genomineerden voor de Offshore Energy Public Outreach Award zijn:

·         EnTranCe – Hanze University Groningen

·         Nexstep – represented by NOGEPA

·         Buccaneer Delft

Andere inzendingen waren afkomstig van TNO, de Sociaal-Economische Raad van Nederland (SER), 10XL, NAM B.V. en de East of England Energy Group (EEEGR).

 
Genomineerden Young Engineer Award
Het niveau van het aanwezige talent in deze industrie is volgens de jury van zeer hoge graad. De drie jonge professionals die uitstekende prestaties hebben geleverd in de Offshore Energy sector en daarom zijn genomineerd voor de Offshore Energy Young Engineer Award zijn:

·         Marius Ottolini – Heerema Marine Contractors

·         Kevin van der Leur – Van Oord

·         Rik van der Kant – Bosch Rexroth B.V.

Andere inzendingen waren afkomstig van Skoon Energy B.V., Siri Marine, Royal IHC, Economic Development Board, Mocean Offshore B.V. en Bayards Aluminium Constructions.

Offshore Energy Opening Gala Dinner & Awards Show 2017

 
Best Innovation in Offshore Energy Award 2018
Uit de grote hoeveelheid inzendingen vond de jury drie projecten het meest indrukwekkend om te strijden voor de titel van Best Innovation in Offshore Energy Award 2018. De drie die zichzelf als genomineerden mogen noemen zijn:

·         OASYS – ECE Offshore B.V.

·         U.S. Offshore wind feeder solution – Barge Master & GustoMSC

·         Combi Lifting Spread – IHC IQIP

Andere inzendingen kwamen van Siri Marine, Safeway B.V., Eagle-Access B.V., SMST Designers & Constructors B.V., Ampelmann, Onboard | FE Solutions B.V., Huisman Equipment B.V., Zentech Incorporated, ABS, Van Beest, MODU Data Exchange, Paradigm Technology Services B.V., FLASC, Saipem Limited, Dockstr AB en DEME Group N.V.

 
Culinair dineren met Jennifer Ewbank en Victoria Koblenko
In de weken die nog volgen zal de jury de laatste inzendingen bespreken en de prijswinnaars selecteren. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het Offshore Energy Openings Gala Diner & Awards Show op maandag 22 oktober in het indrukwekkende Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Naast de prijsuitreiking zal er tijdens deze gala-avond een culinair diner worden geserveerd met muzikale intermezzo’s van Jennifer Ewbank en toespraken van hoogwaardigheidsbekleders. De avond wordt gepresenteerd door Victoria Koblenko.

Het Offshore Energy Openings Galadiner en de Awardshow zijn bijna uitverkocht.
Geïnteresseerd om te bezoeken?
Kijk voor meer informatie op: www.offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/