Hanjin Shipping beste rederij 2015

Hanjin Shipping heeft tijdens het Havendebat Rotterdam op 17 december de ‘EVO Container Liner Shipping Award 2015’ ontvangen. Rob van den Eijnden, Sales Manager bij Hanjin Shipping, ontving deze prijs voor best presenterende rederij van 2015 uit handen van de voorzitter van de EVO Raad voor Zeeverladers Martin Commandeur.

De Container Liner Shipping Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de rederij die volgens de Nederlandse verladers het beste scoort op punten als stiptheid, service, prijs en vaarroutes. Dit onderzoek wordt in opdracht van EVO uitgevoerd door de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

De Zuid-Koreaanse rederij scoorde in het onderzoek van de Erasmus Universiteit het best op het belangrijkste criterium volgens handels –en productiebedrijven: de betrouwbaarheid van boekingen. Op de onderdelen beschikbare laadruimte, de prijs en de kwaliteit van de materialen scoorde Hanjin Shipping ook het hoogst. Eerder werd de prijs gewonnen door het Japanse ‘K’ Line en het Zwitserse MSC. Hanjin Shipping mag zichzelf een jaar lang de beste rederij noemen.