Harold Linssen verricht officiële opening MOCE2015

  • binnenland

Harold W.M. Linssen, Havenman van het Jaar 2014 zal op woensdag 22 april 2015 de officiële opening verrichten van het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2015.

Op 12 januari 2015 jl. werd Harold Linssen benoemd tot Havenman van het Jaar 2014. Tijdens zijn toespraak, bij de uitreiking van deze titel, benadrukte hij het belang van het verbinden van het bedrijfsleven met het onderwijs en haar studenten. Voor een hoop studenten is de uiteindelijke beroepskeuze nog onbekend terrein: welke keuzes moet je maken en welke wegen moet je inslaan om je ambities te vervullen? Harold Linssen, tevens Managing Director van Keppel Verolme voelt zich hierbij nauw betrokken en wil graag een brug slaan tussen het onderwijs en bedrijven.

Programma officiële opening
De officiële opening vindt plaats om 11.00 uur op het podium in de Rotterdam Hall van het Beurs-WTC gebouw. Na een kort openingswoord zal Harold Linssen de beurs traditioneel openen door het luiden van de scheepsbel. Vanaf 10.30 uur is de beurs geopend voor bezoekers.

Oasis of the Seas
Keppel Verolme is de laatste tijd regelmatig in het nieuws geweest vanwege het onthaal van de Oasis of the Seas, het grootste cruiseschip ter wereld. Behalve dat dit een grote opdracht was voor Keppel Verolme, bood dit voor studenten ook opleidings- en carrièremogelijkheden. Keppel Verolme faciliteert namelijk een interne bedrijfsschool waarbij een selectief aantal jongeren per jaar de kans krijgt om intern bij Keppel Verolme te worden opgeleid en dus mochten mee sleutelen aan de Oasis of the Seas.

Meer… Maritime & Offshore Career Event

 

Related news

List of related news articles