Holland America Line beste cruisemaatschappij van 2016

Holland America Line is door consumenten voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot beste cruisemaatschappij van Nederland. Tijdens het jaarlijkse Reisgala, dat 6 februari plaats vond in Aalsmeer, mocht de Nederlandse cruiserederij de Vakantie Award voor beste cruisemaatschappij van 2016 in ontvangst nemen.

Met 497 consumenten beoordelingen en een gemiddeld rapportcijfer van 9,1 is Holland America Line uitgeroepen tot de onbetwiste winnaar in de categorie ‘Beste Cruisemaatschappij’ van 2016. Onder andere de kwaliteit van de service aan boord en de vriendelijkheid van het personeel van Holland America Line werd door de Nederlandse consument hoog gewaardeerd.

“Wij zijn heel erg blij met de Vakantie Award”, aldus Nico Bleichrodt, Managing Director Sales & Marketing Continental Europe bij Holland America Line. “Het hele team van Holland America Line wereldwijd werkt er hard aan om de verwachtingen van de passagiers waar te maken en zelfs te overstijgen. Het is natuurlijk een hele mooie erkenning als je hiervoor, door de consument zelf, wordt beloond met een award.”

Vakantie Awards
Een Vakantie Award is een consumentenprijs die in veertien verschillende categorieën wordt uitgereikt. Consumenten konden gedurende anderhalve maand stemmen op bedrijven binnen de verschillende categorieën door op de website van Opiness, online hun beoordeling achter te laten. De beoordeling bestond uit een algemeen rapportcijfer, inclusief motivatie en een beoordeling op prijs-kwaliteitverhouding, klantgerichtheid en service van de medewerkers. De Vakantie Awards werden dit jaar voor de tweede keer uitgereikt.