Inschrijven voor ‘Race of the Classics’ kan tot 21 oktober

Van 2 t/m 8 april vindt alweer de 29e editie van de Race of the Classics plaats. Tijdens het grootste studenten zeilevenement van Europa maken ruim vijfhonderd studenten op klassieke zeilschepen de oversteek naar Engeland. Studenten kunnen zich tot vrijdag 21 oktober met een team inschrijven.

Traditiegetrouw vertrekken de klassieke zeilschepen in de eerste week van april vanuit de Veerhaven in Rotterdam naar een Belgische of Nederlandse haven om vanuit daar de oversteek naar Engeland te maken. Een week later keert de vloot terug naar Amsterdam.  Afgelopen jaar is de oversteek door het slechte weer helaas niet gelukt.

Het doel van de ‘De Rees’, is om de onderlinge contacten tussen studenten van verschillende opleidingen te bevorderen. Inmiddels is dit doel verbreed en wil de organisatie ook contacten tussen studenten en het bedrijfsleven stimuleren.

Elk team heeft een teamcaptain die naast het samenstellen van een heel team ook de financiële middelen bij elkaar moet krijgen en alle randvoorwaarden voor tijdens de ‘Rees’ in april moet regelen. Bekijk hoe jij kunt deelnemen en schrijf je in op www.rotc.nl