Inschrijving geopend Women in Technology modellenwedstrijd 2015

Women-In-TechnologyMN

Women in Technology is een initiatief van Dosign Engineering dat elk jaar, de inmiddels zeer populaire Women in Technology kalender uitbrengt. Dit jaar kunnen representatieve, ambitieuze vrouwen in de techniek zich aanmelden op www.womenintechnology.nl voor een plekje in de felbegeerde kalender. Zij maken daarbij ook nog eens kans op mooie prijzen!

Veel technische vrouwen hebben goede ideeën voor de fundamentele veranderingen in de wereld. Denk aan economie, energie, milieu, waterbeheer, automatisering, epidemieën en voeding. “Al bijna 30 jaar staan Dosigners bekend als ambitieuze engineers en ingenieurs die zelf de weg naar de top bepalen. Mannen én vrouwen. Women in Technology is een knipoog naar al het moois dat de techniekbranche te bieden heeft”, aldus Ramon Feuth, commercieel directeur van Dosign Engineering.

Hoofdprijs: Een reis voor 2 naar Dubai
Tijdens de wedstrijd strijden representatieve en slimme, technische vrouwen online om 12 felbegeerde plekken in de Women in Technology kalender 2015 en 12 studiecheques (t.w.v. € 1.000,-). Het uiteindelijke covermodel wint een reis voor 2 naar Dubai (t.w.v. € 3.000,-). De befaamde Women in Technology kalender, die dit jaar voor de zesde keer wordt uitgegeven, prijkt op vele laboratoria, kantoren en directiekamers.

Meld je aan!
Ben je of ken je een ambitieuze, representatieve vrouw met een technisch profiel en een visie op techniek? Meld je dan aan via www.womenintechnology.nl of stuur de actie door! Stemmen kan vanaf 1 juli t/m 31 augustus.