Kickstart voor carrière in maritieme, offshore en energie sector

Iedereen die geïnteresseerd of nieuwsgierig is naar een carrière in de maritieme, offshore en energie sector kan zich vanaf 19 februari gratis registeren voor een bezoek aan het Navingo Career Event op 23 mei 2019. Het Navingo Career Event, is hét platform waar carrière en ontwikkelingen in deze innovatieve sector centraal staan. Bezoekers ontmoeten topwerkgevers, kunnen deelnemen aan case studies, meepraten over de laatste ontwikkelingen in de sector, carrière advies krijgen en deelnemen aan verschillende experiences. Gratis registreren kan via www.NavingoCareerEvent.com.

Navingo Career Event 23 mei
Navingo Career Event 23 mei in RDM Rotterdam-Onderzeebootloods

Carrièremogelijkheden in een dynamische omgeving

Het Navingo Career Event, voorheen het Maritime & Offshore Career Event (MOCE), wordt dit jaar voor de dertiende keer georganiseerd op donderdag 23 mei 2019. Op een volledig nieuwe dynamische locatie midden in de sector: RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Waar van oudsher onderzeeërs werden gebouwd en te water gelaten, kunnen bezoekers op deze dag met bedrijven als Damen Shipyards, TenneT, Jan De Nul Group, Royal IHC, Multraship, Austal en vele andere spelers in gesprek over carrièremogelijkheden in deze innovatieve sector. De sector staat namelijk te springen om gemotiveerde (young) professionals op elk niveau.

Ontdekken, ervaren en meepraten

Ook voor iemand die wil kennismaken met de sector of op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen is een bezoek aan het Navingo Career Event zeker interessant. Bezoekers kunnen verschillende talkshows bijwonen en mee praten met experts over onderwerpen als autonoom varen, de energietransitie en de kansen van software. Ook betreden diverse professionals het podium om te vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Tot slot kunnen bezoekers op het event terecht met al hun carrièrevragen, deelnemen aan verschillende experiences in en rondom de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods en tot slot netwerken tijdens de afterparty.

Het Navingo Career Event

Het Navingo Career Event wordt voor de dertiende jaar op rij georganiseerd en vindt plaats op 23 mei 2019 in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Afgelopen jaar bezochten ruim 3.000 bezoekers het event waar ruim 100 bedrijven zich presenteren. Dit maakt het Navingo Career Event het grootste carrière event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. Voor meer informatie over het Navingo Career Event ga naar www.NavingoCareerEvent.com of blijf op de hoogte via social media @navingocareer.