KOTUG International B.V. uit Rotterdam genomineerd voor Koning Willem I Prijs 2014

nominatie KotugDrs. Gert van der Houwen M.Sc. (Secretaris van de Koning Willem I Stichting) en Ard-Jan Kooren (Algemeen directeur KOTUG International B.V.), fotograaf: Maarten Huisman

KOTUG International B.V. uit Rotterdam is genomineerd voor de prestigieuze Koning Willem I Prijs. Deze nationale ondernemingsprijs wordt op 13 mei 2014 uitgereikt bij De Nederlandsche Bank in aanwezigheid van Hare Koninklijke Hoogheid Koningin Máxima.

Het maritieme bedrijf KOTUG International B.V. opereert wereldwijd en ontwikkelt sleepboten waaronder de Rotortug met een revolutionair aandrijfsysteem. De nominatie is zojuist in Rotterdam persoonlijk overhandigd door drs. Gert van der Houwen M.Sc., Secretaris van de Koning Willem I Stichting. Het betreft een nominatie in de categorie MKB. De overige twee genomineerden in deze categorie, de drie genomineerden in de categorie Grootbedrijf en de drie genomineerden voor de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap 2014 worden later vandaag officieel bekendgemaakt.

Meer… Koning Willem I Prijs, KOTUG