Laatste kans voor nominaties Opening Gala Dinner

Tijdens het eerste Offshore Energy Opening Gala Dinner op maandag 24 oktober in Amsterdam brengt Navingo de industrie samen om verschillende successen te vieren door het uitreiken van drie industrie awards. Het voordragen van nominaties is nog mogelijk tot 14 augustus.

De genomineerden krijgen internationale erkenning en door de media-aandacht een sterke marktzichtbaarheid. Een deskundige jury, bestaande uit onder andere Edward Heerema (Allseas), Jan Hoegee (TNO) en Sander Vergroesen (IRO), zullen alle inzendingen zorgvuldig beoordelen en de drie genomineerden per award bepalen.

De drie awards die tijdens de Opening Gala Dinner worden gepresenteerd zijn; The Best Innovation in Offshore Energy Award; The Offshore Energy Public Outreach Award; en The Offshore Energy Young Engineer Award.

  • The Best Innovation in Offshore Energy Award gaat naar de beste innovatie in de gehele offshore energiemarkt van de afgelopen twee jaar (2015 en 2016).
  • The Offshore Energy Young Engineer Award kan worden toegekend aan een ingenieur van 35 jaar of jonger voor uitstekende prestaties in de industrie.
  • The Offshore Energy Public Outreach Award wordt uitgereikt aan een bedrijf, organisatie of project actief in de offshore energie industrie die uitstekend hebben gepresteerd op het gebied van publieksbereik.

Genomineerden worden begin september aangekondigd en de winnaars zullen in het bijzijn van internationale offshore energie professionals variërend van operators, dienstverlenende bedrijven, leveranciers en politici, tijdens de prijsuitreiking op het Opening Gala Dinner worden bekendgemaakt. Meer informatie over hoe u nominaties kunt voordragen, de aanmeldingscriteria en de juryleden is te vinden op https://offshore-energy.biz/special-events/opening-gala-dinner/

Als aanvulling op de prijsuitreiking zullen er tijdens het galadiner in de Beurs van Berlage in het centrum van Amsterdam een culinair diner, muzikale intermezzo’s en toespraken van hoogwaardigheidsbekleders worden gepresenteerd aan de gasten. De gastheer van deze avond is Mathijs Bouman, bekend van onder andere RTL en het Financieele Dagblad.

Wilt u bij het gala aanwezig zijn? U kunt het Offshore Energy Opening Gala Dinner bijwonen door het kopen van een tafel voor tien personen of door het kopen van individuele tickets.