Nederland zet zichzelf op de kaart op thuisbeurs Europort 2013

Het is één van de belangrijkste Europese maritieme vakbeurzen van Nederland: Europort 2013. 38 bedrijven zijn present in één van de 2 Maritime by Holland Paviljoens. Daarnaast presenteren 24 bedrijven de nieuwste technologische ontwikkelingen tijdens de 6 Advanced Technology Conferences en 50 Nederlandse bedrijven participeren in de internationale Groene Route. Europort 2013 vindt plaats van 5 t/m 8 november 2013.

Advanced Technology Conferences
Iedere Advanced Technology Conference beslaat een 2 uur durend programma. De sessies worden in het Engels gegeven en vinden plaats in het Europort Theater dat is gepositioneerd tussen hal 1 en hal 2. Per maritieme deelsector presenteren vooraanstaande spelers uit de markt er de nieuwste technologieën. Er is ook ruimte voor discussie wat het voor het (inter)nationale publiek mogelijk maakt ervaringen en kennis met elkaar te delen. De volgende maritieme deelsectoren komen aan bod: Mega Yachts, Workboats, Offshore, Inland Navigation, Construction Vessels en Sea Shipping. Klik hier voor meer informatie.

Internationale Groene Route
Met 50 zeer verschillende deelnemers aan de Groene Route is de activiteit ook deze Europort editie een aantrekkelijke optie voor iedere ‘groen’ georiënteerde beursbezoeker. Via de ‘Europort App’ op de smartphone of de beursplattegrond, is het navigeren naar de verschillende deelnemers aan de Groene Route erg eenvoudig.

Maritime by Holland netwerkreceptie
De altijd druk bezochte Maritime by Holland netwerkreceptie vindt ook dit jaar plaats op donderdag 7 november in de Holland Lounge van het Maritime by Holland Paviljoen in hal 1. De netwerkreceptie begint om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Maritime by Holland Catalogue 2014
De Nederlandse scheepsbouwindustrie & maritieme equipment leveranciers, gebundeld in één catalogus. Op de eerste dag van Europort presenteert Scheepsbouw Nederland de Maritime by Holland Catalogue 2014. Met zo’n 200 Engelstalige bedrijfsprofielen van de leden van Scheepsbouw Nederland is de Maritime by Holland Catalogue 2014 een onmisbaar naslagwerk. Bezoekers van Europort kunnen in de Maritime by Holland Paviljoens in Hal 1 en Hal 8 een gratis exemplaar afhalen.

Meer… Scheepsbouw Nederland