Nieuwe Maritieme & Offshore Carrièregids is uit!

De nieuwste Maritieme & Offshore Carrièregids van 2017 staat sinds 24 januari online! Makkelijk, handzaam en dynamisch door het brede scala aan beeldmateriaal en bedrijfsvideo’s. De Carrièregids helpt actief en latent werkzoekenden om zich te oriënteren in deze industrie. De maritieme, offshore & energie industrie is continu aan verandering onderhevig. Waar de industrie beweegt, bewegen carrièrekansen met zich mee.

Uiteenlopende bedrijven presenteren zich met onder andere bedrijfsvideo’s en interviews. Starters en professionals vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden en wat werken in de industrie zo interessant maakt. Zo krijgt de lezer een goed beeld van het dagelijkse reilen en zeilen in deze innovatieve sector.

Praktische tips over solliciteren en het vinden van een droombaan
Naast de uiteenlopende bedrijven die in de gids staan, bevat de gids praktische tips over solliciteren en het vinden van een droombaan.

De gids is ook Engelstalig beschikbaar
De carrièregids is ook Engelstalig beschikbaar via www.maritimecareerguide.com. En in het Nederlands beschikbaar via www.maritiemecarrieregids.nl.

In 2016 maakten al ruim 35.000 bezoekers uit 194 landen gebruik van de carrièregids. Ook dit jaar dient de gids als carrièrekompas en geeft inzicht in de kansen op elk niveau van je carrière. De carrièregids wordt verspreid onder internationale opleidingsinstituten en internationale studenten woonachtig in Nederland.