Nooit meer last van corrosie met kunststof leidingsystemen van GF Piping Systems

Heeft u genoeg van corroderende leidingen en wilt u verzekerd zijn van veilig (drink)water aan boord? Dan heeft GF Piping Systems de oplossing! Tijdens Europort 2011 van 8 tot en met 11 november in Ahoy Rotterdam, presenteren wij een compleet systeem dat vervuiling in (drink)water tegen gaat. Bezoek ons op de Kronios™-stand (nr 3.105) en maak kennis met onze lichtgewicht en corrosievrije kunststof leidingsystemen voor de scheepsbouw en offshore.

Met kunststof leidingsystemen heeft u nooit meer last van corrosie! Aan boord in vochtige ruimtes is dit natuurlijk uitermate handig. Bovendien blijft de (drink)waterkwaliteit optimaal omdat corroderende deeltjes geen kans krijgen het (drink)water te beïnvloeden. Maar kunststof biedt meer. Dankzij het lichte gewicht, de isolerende werking en het onderhoudsvrije karakter zijn kunststof leidingen duurzaam. Voor toepassing in groene schepen is dit erg gunstig aangezien gewichtsbesparing en levensduur hier een belangrijke rol spelen.

Tijdens Europort 2011 in Ahoy Rotterdam op standnummer 3.105 kunt u zien wat wij als Kronios™-partner voor u kunnen betekenen. Laat u overtuigen van de voordelen van kunststof leidingsystemen aan boord.

Het Kronios™ concept
Diverse partners in de maritieme sector hebben de handen ineen geslagen. Door de bundeling van kennis en ervaring zijn de Kronios™-partners in staat een compleet systeem te bieden dat (drink)water aan boord gegarandeerd gezond houdt.

Meer… GF Piping Systems