Offshore energie centraal in nieuwste Career Update

De offshore energie industrie is in beweging en verschuift naar een duurzame manier van energie opwekken. Afwachten zit er niet meer bij. Het is tijd voor actie! Maar de industrie kan dit niet alleen. Zij hebben ideeën, inspiratie en motivatie van young professionals nodig. Zij gaan tenslotte de toekomst van de industrie vormgeven.   Om deze generatie te informeren en enthousiasmeren is er tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference 2018 op (22), 23 en 24 oktober een speciaal Young Professional Programma samengesteld. Lees in de nieuwste Career Update alles over dit programma.

Young Professional Hub
“Het is tijd voor een inhaalslag”, vertelt Jan Willem van Hoogstraten, CEO bij EBN, in de Career Update. In samenwerking met EBN creert Navingo Career een speciale plek voor young profsesionals op de beursvloer: de Young Professional Hub.  Hier kunnen young professionals terecht om met elkaar in gesprek te gaan, hun netwerk uit te breiden, ideeën uit te wisselen en tot nieuwe ideeën te komen.

Masters aan het woord
Tijdens de Master Classes uitgedaagd na te denken over nieuwe mogelijkheden binnen digitale technologie.  Simon Kennedy, COO bij eVision en Joost Lasschuit, Managing Director bij Rolloos, vertellen in de Career Update over de mogelijkheden en de kansen van digitale technologie.

Daarnaast is het ook belangrijk dat young professionals hun verantwoordelijkheid nemen. Van Hoogstraten: “Young professionals zijn, misschien nog wel meer dan vroeger, verantwoordelijk voor hun eigen ontwikkeling- en carrièremogelijkheden.”

Succesvol je carrière plannen
Maar hoe weet je als young professional wat je wilt? In de Career Update lees je hoe je succesvol je carrière kunt plannen. Verder ben je na het lezen van deze editie weer op de hoogte van het laatste nieuws en vacatures uit de industrie.

Up-to-date blijven?
Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in op careerupdate.maritiemevacaturebank.nl en ontvang de Career Update in je mailbox.