Navingo Career Event 2020

Ontmoet topwerkgevers op het Navingo Career Event

Op donderdag 28 mei vindt het Navingo Career Event plaats in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Ook dit jaar ontmoeten werkgevers en werkzoekenden daar elkaar om te praten over vacatures en carrièremogelijkheden. Bezoekers komen in gesprek met bedrijven zoals TenneT, Feadship en Boskalis, en kunnen zo op een snelle manier een baan vinden. Bovendien is er nog veel meer te beleven op deze dag waar innovatie in de maritieme, offshore en energiesector centraal staat. Het Navingo Career Event is gratis te bezoeken. Ga naar www.NavingoCareer.com om te registreren.

Navingo Career Event 2020
View on Vimeo.

Carrièremogelijkheden in een dynamische omgeving

Het Navingo Career Event wordt voor het 14e jaar georganiseerd. De RDM Rotterdam – Onderzeebootloods en het terrein eromheen laten de bezoekers de dynamische maritieme wereld zien en beleven. Zowel op de kade als op het water.

“Beleving is erg belangrijk voor bezoekers”

“De energie transitie is in volle gang en wij merken, net als de deelnemende bedrijven, dat het bieden van een beleving erg belangrijk is voor onze bezoekers om een beeld te krijgen wat dit daadwerkelijk inhoudt”, aldus Anne Visser, Operationeel Directeur van Navingo. “Werkzoekenden en geïnteresseerden kunnen op het Navingo Career Event bijvoorbeeld meevaren met verschillende boottochten. Op die manier krijg je een veel beter beeld bij wat je precies gaat doen als je in deze innovatieve sector terecht komt”.

Vaartocht met het Nederlands Loodswezen tijdens het Navingo Career Event.

Ontdekken, ervaren en netwerken

Ook voor bezoekers die op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen is een bezoek aan het Navingo Career Event een aanrader. Er worden verschillende showcases gegeven door professionals op het Community Square. Zij vertellen over hun werkzaamheden en indrukwekkende projecten in bijvoorbeeld de jachtbouw en de energietransitie.

“Als je je in deze sector begeeft kun je dit event eigenlijk niet missen”

Tot slot kunnen bezoekers op het event hun CV laten checken, deelnemen aan skill-sessies en netwerken tijdens de gratis afterparty. “De energie transitie valt of staat met mensen die hier hun passie, talent en enthousiasme in stoppen en lukt alleen als we met elkaar samenwerken. Het Navingo Career Event laat zien hoe je als individu hieraan kunt meewerken als nieuwe medewerker én vanuit bestaande posities. Als je je in deze sector begeeft kun je dit event eigenlijk niet missen. De hele industrie komt hier samen”, aldus Anne Visser.

Het Navingo Career Event

Afgelopen jaar bezochten ruim 2.500 bezoekers het event waar zo’n 100 bedrijven zich presenteerden. De aanwezige bedrijven op 28 mei 2020, zoals Loodswezen, Chemgas, Multraship, Ministerie van Defensie, DEME, Koole Terminals, FMJ Group en Kenz Figee staan te springen om personeel op elk niveau. Het Navingo Career Event is het grootste carrière event in de maritieme, offshore en energie sector van Europa. Ga voor meer informatie en registratie voor het event naar www.NavingoCareer.com of blijf op de hoogte via social media @navingocareer.

Navingo Career Event 2020