Overeenkomsten pilot Studiebeurzen Maritieme Techniek getekend

Foto persbericht studiebeurzen

Op 5 februari zijn in Rotterdam de eerste overeenkomsten voor de studiebeurzen Maritieme Techniek van de Topsector Water getekend door de studenten, opleidingscoördinatoren en werkgevers. Jonge talentvolle studenten maken op deze manier in een vroegtijdig stadium intensief kennis met werkgevers en professionals uit de praktijk.

Scheepsbouw Nederland heeft een studiebeurs verstrekt aan Martijn Wisse, student Maritieme Techniek aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden.

De feestelijke tekensessie met de zeven studenten en hun familie, werkgevers en opleidingscoördinatoren vond plaats bij Boskalis / Smit Salvage aan boord van de ADMI in de Waalhaven. Voorafgaand aan het tekenen kregen alle aanwezigen een rondleiding door het magazijn en de gelegenheid om vragen te stellen aan professionele duikers van het bedrijf.

Studiebeurzen
Met Studiebeurzen Topsector Water bieden werkgevers 3e en 4e jaars mbo- en hbo-studenten en wo-masterstudenten op een aantal geselecteerde opleidingen de kans hun school- of collegegeld te winnen.

Wilt u meer weten over de Studiebeurzen Maritieme Techniek of meedoen in een volgende ronde, neem dan contact op met Annette Opstal, manager Onderwijs en Arbeidsmarkt Scheepsbouw Nederland, via T (010) 44 44 333 of E [email protected].

Meer… Scheepsbouw Nederland