Tebodin opent eerste kantoor in Indonesi

Tebodin Consultants & Engineers heeft het eerste kantoor geopend in Indonesië. Met dit nieuwe kantoor, dat gevestigd is in Jakarta, betreedt het advies- en ingenieursbureau weer een nieuw land. Tebodin Indonesia, het vierde kantoor van Tebodin in Azië Pacific, is onderdeel van het uigebreide kantorennetwerk van Tebodin dat bestaat uit circa 50 kantoren die actief zijn in 20 landen.

Tebodin werkt momenteel in Indonesië aan drie projecten voor multinationale klanten. Het eerste project dat verworven werd betreft een EPCm project (Engineering, Procurement and Construction management) for AkzoNobel Paints in Cikarang. Dit project omvat een productie- en opslaguitbreiding voor watergedragen verf. Voor Cabot werkt Tebodin aan een zogenoemd FEED project (Front End Engineering & Design) in Cilegon, hetgeen twee nieuwe productie-units betreft voor ‘rubber black carbon’. Het derde project is een productie-uitbreiding voor Knauf Gypsum in Cikampek.

In Azië Pacific heeft Tebodin de laatste jaren een snelle groei doorgemaakt. In 2004 is Tebodin China in Shanghai opgericht en in 2010 werd een tweede kantoor in Guangzhou geopend. Tebodin Vietnam, gestart in 2009 in Ho Chi Minh City, is onlangs naar een grotere locatie verhuisd. In totaal zijn circa 170 medewerkers werkzaam binnen deze kantoren.

Tebodin B.V. te Den Haag is een onafhankelijk, multidisciplinair advies- en ingenieursbureau met een omzet van circa € 210 miljoen (2010). Tebodin biedt haar klaanten wereldwijd de kennis en ervaring van zo’n 3.000 medewerkers op het gebied van industrie, gezondheid & voeding,^ olie &^ gas, chemie, infrastructuur, vastgoed en energie & milieu. De onderneming beschikt over een netwerk van circa 50 kantoren verspreid over West-Europa, Centraal-Europa en Oost-Europa, het Midden-Oosten, Azië en Afrika.

Bron: Tebodin, 14-06-2011;