Terugblikken en vooruitkijken in de nieuwe Career Update

Het einde van 2018 nadert. Een goed moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Het afgelopen jaar is er een hoop gebeurd. Zo werd de krachtigste en milieuvriendelijkste snijkopzuiger Spartacus te water gelaten, vierde Van Oord haar 150ste verjaardag en mogen zij zich voortaan Koninklijk noemen, daalde de werkloosheidcijfers nog verder en won Marius Ottolini de Young Engineer Award. In de nieuwste Career Update lees je het interview met Marius over zijn werkzaamheden en waarom hij uitblinkt als engineer.

Ook in 2019 staat er veel te gebeuren. Zo gaat het Markermeerdijkproject van start. Alliantiedirecteur Wim Bovendeur vertelt ons alles over dit project en de uitdagingen. “Een dijk is echt onderdeel van het leven van de mensen die er wonen. Als iemand daar dan aan gaat sleutelen, doet dat iets met mensen.”

Wat vinden millenials belangrijk?
Daarnaast vindt op 23 mei 2019 het Navingo Career Event plaats in de RDM Rotterdam Onderzeebootloods. Op het Navingo Career Event ontmoet je niet alleen de verschillende werkgevers uit de industrie, ook leer je meer over de laatste (carrière) ontwikkelingen. Weet jij al hoe jij je carrière verder wilt ontwikkelen of wat jij verwacht van een werkgever? In de Career Update lees je wat millenials belangrijk vinden. Verder lees je in deze Career Update het laatste nieuws en de openstaande vacatures bij verschillende werkgevers uit de maritieme, offshore en energie sector.

Up-to-date blijven?
Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in op careerupdate.maritiemevacaturebank.nl en ontvang de Career Update in je mailbox.