navingo career event community square gesprek

Trots op mijn werk!

Werk is een essentieel onderdeel van je leven. Het is daarom erg belangrijk een baan te vinden waar je voldoening uit haalt. Een baan waarmee je werk aflevert waarop je trots bent. Tijdens het Navingo Career Event op 28 mei vinden gedurende de hele dag showcases plaats. Tijdens de showcases laten werknemers in de maritieme en offshore energy sector zien wat ze kunnen en waar ze trots op zijn.

Heavy Lifting showcase

SHOWCASES:

Paleizen op zee: showcase Jachtbouw

De rijken der aarde weten Nederland te vinden als ze op zoek zijn naar een nieuw superjacht. Ons land heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het bouwen van deze drijvende paleizen. Nederlandse jachtwerven leveren de beste, mooiste en grootste jachten af. Een overzicht van toonaangevende superjachten die recent te water zijn gelaten. 

Size Does Matter: showcase Heavy Lifting

Alles wordt groter en zwaarder. Maar hoe groot is groot en hoe pak je zo’n heavy lift project eigenlijk aan? Het gaat om gewichten die bijna niet voor te stellen zijn. Tijdens deze showcase komen bedrijven aan het woord die er dagelijks voor zorgen dat ‘s werelds grootste materialen vervoerd worden.

Duurzaam aan de slag: showcase Energie Transitie

De overstap van fossiele brandstoffen naar duurzame vormen van energie is een immens project dat ons voor enorme uitdagingen laat staan. Nieuwe windparken verijzen op zee, oude olie en gasplatformen worden opgeruimd. Een presentatie van projecten die vorm geven aan de energie transitie.

Werknemer van de toekomst: showcase Human Capital

Naar wie zijn bedrijven op zoek? Wat is belangrijk om future proof aan je carrière te beginnen? Wat zijn de laatste trends op de arbeidsmarkt? Recruiters en arbeidsbemiddelaars weten als geen ander antwoord op deze vragen. Ze stellen zich tijdens deze showcase voor en laten weten hoe jij het beste uit jezelf kan halen.

Tijdens het Navingo Career Event op donderdag 28 mei krijg je de kans om werkgevers uit de gehele maritieme, offshore en energiesector te ontmoeten. Het event vindt plaats in RDM Rotterdam – Onderzeebootloods.

Interesse om als bedrijf deel uit te maken van deze showcases tijdens het Navingo Career Event? Neem dan contact op met Navingo: 010-2092600 of via e-mail: [email protected].