Twee internationale awards voor Vitters jachten

  • binnenland

Vitters Shipyard in Zwartsluis heeft twee prestigieuze World Superyacht Awards gewonnen. Beide zeiljachten die vorig jaar zijn opgeleverd kregen een “Golden Neptune” van de vakjury tijdens de officiële ceremonie in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.

Ganesha - Vitters Shipyard - Photo by Superyacht Media 55280 x

Ganesha
Foto: Vitters Shipyard Superyacht Media 

De 46 meter lange Ganesha werd Sailing Yacht of the Year in de categorie 40m+. Dit superjacht kreeg deze prijs toegekend vanwege de ultieme combinatie van een snel ontwerp met slanke strakke lijnen, het luxe en ruime interieur en de technische innovaties die aan boord zijn toegepast door het Vitters team.

Superjacht Inouï viel bij de jury niet zozeer op door haar groene romp, maar door haar hi-tech constructie. Dit jacht is namelijk volledig gebouwd in het super lichte en oersterke carbon composiet. Een innovatieve manier van bouwen die bij Vitters Shipyard als een van de weinige werven wereldwijd wordt toegepast. De prijs voor Advanced Design & High Quality Construction was dan ook voor dit 33 meter lange superjacht.

Directeur Louis Hamming is trots op de boten en op het team: “Deze twee awards voegen we weer toe aan onze prijzenkast! We zijn blij met deze internationale erkenning van onze jachten en ons bedrijf en heel trots op de prestaties die we met het hele team hebben neergezet.”

Meer… Vitters Shipyard

 

Related news

List of related news articles