Vakmanschap en innovatie in nieuwste Career Update

“Vakmanschap en innovatie gaan hand in hand”, vertelt Wilco Stroet, Managing Director van Lankhorst Ropes, ons. In de nieuwe editie van Career Update spreken wij hem over hoe zij blijven innoveren met een product dat al eeuwenlang bestaat.

Vakmanschap staat voor de vaardigheid om hoog kwalitatief werk af te leveren. En dat is precies wat de duizenden werknemers in de maritieme, offshore en energie sector dagelijks doen. Dat dit vakmanschap leidt tot innovatie, bewijst de sector keer op keer.

Ook werken in deze innovatieve sector? Kom naar het Navingo Career Event

Ben jij ook geïnteresseerd of nieuwsgierig naar een carrière in deze innovatieve sector? Op donderdag 23 mei vindt het Navingo Career Event plaats in de RDM Rotterdam – Onderzeebootloods. Lees wat je naast het ontmoeten van topwerkgevers nog meer kunt beleven tijdens het event.

Wie zich voor 1 april registreert via www.NavingoCareerEvent.com maakt kans op een VIP treatment! Wil je nu al aan de slag met jouw carrière? Ontdek in deze editie de bijna 200 vacatures die op dit moment openstaan bij verschillende bedrijven uit de maritieme, offshore en energie sector.

Up-to-date blijven?

Career Update houdt lezers op de hoogte van de laatste (carrière)ontwikkelingen in de industrie. Schrijf je in via www.navingocareer.com en ontvang de Career Update in je mailbox