VIDEO: Nieuwste Feadship ‘Lady S’ tijdens proefvaart op zee

Het nieuwste superjacht van Feadship staat op het punt opgeleverd te gaan worden. De ‘Lady S’ heeft de afgelopen dagen haar eerste proefvaarten op zee gemaakt. Bekijk de spectaculaire beelden vanuit de helikopter hieronder.

View on Facebook.

Lady S, bouwnummer 814, is 93 meter lang en ruim 14 meter breed. Dit is het eerste superjacht ter wereld met een IMAX-theater aan boord. Daarnaast heeft ze sportfaciliteiten voor golf, basketbal, volleybal en voetbal, een helikopter platform en een beachclub met zwembad.

Er is plek voor 12 gasten in 7 kamers, waaronder een master suite en 4 VIP-passagiershutten. Daarnaast is er plek voor 29 bemanningsleden aan boord.

Lady S is ontworpen door Feadship De Voogt naval architects. Het exterieurdesign is van Michael Leach Design en het interior design is van Reymond Langton Design.

Ze is gebouwd door Royal van Lent, onderdeel van Feadship, op de Kaag en een aantal weken geleden op transport naar Rotterdam gekomen en vervolgens zelf naar de nieuwe locatie van Royal van Lent in Amsterdam gevaren.

Ook werken bij Feadship? Kom naar het Navingo Career Event

Maak kennis met een van de beste jachtbouwer ter wereld tijdens het Navingo Career Event op 23 mei in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. “Feadship zoekt op dit moment meer dan 100 nieuwe collega’s; studenten, starters BBL-ers, junioren, medioren en senioren”, aldus Bas Raanhuis, Senior Advisor Resource Management bij superjachtbouwer Feadship.

“Ook dit jaar staan we weer met een mooie complete stand op het Navingo Career Event, dit jaar iets groter om de bezoekers in alle rust goed te informeren over wat we doen. Een groot team van engineers en talent managers gaat de bezoeker een goed beeld geven over de carrièremogelijkheden bij Feadship.”

'Lady S' tijdens proefvaart op zee. Foto, Feadship.
‘Lady S’ tijdens proefvaart op zee. Foto, Feadship.